THORBEN LYNEDE I GENERALKLASSESEJR

, og det i det mest prestige fyldte klubrally af dem alle, hvor han sammen med vennen Benny P (Ja Ham)hjemkørte de store pokaler, som indikerer titlen _ General vindere af Mads Kjærs Mindeløb.

SÅ FOR ANDEN GANG lykkedes det Thorben Lynhurtig at vinde dette prestige løb, sammen med Benny Pedersen så tog Thorben hans Peugeot 106 GTI til nye højder hvad angår det muliges/umuliges kunst i at overgår de normale fysiske love i den slags kørsel.

FOR at vinde netop dette løb skal flere ting gå op i en højere enhed, og kablet skal holdes stram og spændstig så det minder om en violinstrengs hårde opstrengning, anden køreren skal være skarp som en slagerts kniv, og manden bag rattet skal være klar fra allerførste kørte meter, det hele uden de store udsving i form af fejl.

Trods lidt problemer undervejs, så viste de to at deres vinder mentalitet og know how i klubrally sportens svære kunst var en vinder konstellation, og ja bilen er nok Danmarks bedste opsatte 106 til denne disciplin.

PÅ DAGEN var vejret bare super, prøverne havde kvalitet af OL GULD og Thorben mærkede straks at rytmen var der, flowet og ikke mindst farten.

THORBEN,

”lige i dette løb er det at vinde generelt noget særligt, prestigen og håne retten, og alle kører i dette løb op til deres allerbedste, og så skal man lige have en ’kop held’ på dagen. Og vi var udfordret med en utæt dyssebro på min Peugeot 106 GTI, men heldigvis var vi to Georg Gearløs i kabinen, og det selv at kunne udbedre problemer undervejs er også en del af vinder konceptet, pyha den var lækker at køre i hus, jeg er pave stolt”.

AT vinde Mands Kjærs Mineløb, sin egen klubs løb (LOMS), og sidde der til sidst med en kold bajer, kigge på de store pokaler og tænke, dem har vi fortjent ved at være bedst på dagen, DET ER GULD…

/Allan POST

Hit Counter