KICK START HOS TEAM HYLLINGE RACING

 

MUNDVIGENE

, hos John Frederiksen fortæller alt, inden teamet skal kører funktionstest til rallysprintet i Hässleholm den kommende søndag, hvor de nye dele i den krasbørstiges BMW’s undermotor og gearkasse skal testes af i konkurrence. Lille Mats er navnet på rallysprintet, og prøven skulle være ny i forhold til de tidligere kørte, ganske spændende.

 

SÆSONEN fik et hårdt afbræk på SS1 til DM3/GLAD Rally i Kalundborg, hvor BMW ’bøvsede’ dyre dele op i både motoren og gearkassen, var sæsonen nu slut, ØH NEJ DA!

TELEFONEN var rødglødende undervejs, men særdeles hjælpsomme samarbejdspartnere hos både motorspecialisten i Sverige, Köhler Racing, og gearkassen leverandøren i Holland, Drenth Motorsport Gearboxes har gjort, at teamet nu står, KLAR, PARAT, GO til test til det legendariske rallysprint i Hässleholm.

 

 JOHN FREDERIKSEN,

, pyha men det hele gik faktisk overraskende hurtigt efter DM3 i Kalundborg, og vi har haft god tid til at samle og tjekke alt op, og vi står nu med en BMW som vel nok er i sin bedste form nogensinde, moden og særdeles up to date, jeg glæder mig til på søndag, til igen at komme i gear, og sidde i den bedste ’lænestol’ der findes, nemlig i et racersæde og bag et ruskindsrat, JEG er race ready!

 

TEAMETS game plan til weekenden er test af nyt materiel, social hygge og at man efter weekenden står skarp og klar til DM4/Sydhavsrallyet i dagene 27 og 28 august, hvor der skal køres et 2-dages rally, hvilket teamet glæder sig meget til.

TEAM HYLLINGE RACINGS mandskab i BMW’ens arbejdskabine består af, 
John Frederiksen/Herlufmagle og hans codriver Thomas Holm Hansen/Hyllinge

 

/Allan POST

/arkiv fotos

Hit Counter