3. Afd af RETROSPEED HRC21

Nim Hillclimb 2021 - Jubilæumshillclimb var rammerne for 3. Afd af RetroSpeed Historic Rally Cup 2021.

Der var 40 biler tilmeldt, hvoraf de 16 biler, som kørte i kl. 6B og 7B, kunne samle point til cuppen. Der var deltagere, som havde deltaget i de 2 tidligere afdelinger,.... så var der nogle tidligere historiske kører,..... som havde fundet deres historiske rallybil frem igen(et af formålene med Cuppen),..... så var dem som der havde bygget på deres historiske rallybil, som endelig kunne præsentere bilen og få den afprøvet ,.... og så var der de kører som stillede op i klasserne og egentlig ikke vidste at de deltog i RETROSPEED Historic Rally Cup 2021(og de er mere end velkommen igen).

Selve løbet forløb planmæssigt, med udgangspunkt i de hyggelige rammer i skolegården på Nim Skole, hvor der var rig mulighed for at få byttet en løgnehistorie eller to.

Selve prøven lå bag ved Nim by og var 2,3 km lang, en temmelig udfordrende prøve, selv for garvede rallykørere, da prøven gik igennem en skov med masser af toppe og blinde sving, og så gjorde vejret det ikke mindre udfordrende, da det småregnede og gjorde vejene lidt lumske.

Ud af de 16 biler, måtte to biler udgå, af de 14 resterende biler endte resultatet for 3.afd. af RETROSPEED Historic Rally Cup 2021, med at Bronzemedaljen går til Søren Bøgeskov/Volvo 240 med 37,5 point, Sølvmedaljen går til Flemming Hansen/Ford Escort Mk 2 med 38,5 point. Guldmedaljen stak Heino Mejer af med, med de 40 Maks. Point.

Tillykke til de tre hold med deres flotte resultat, og dejligt at se Heino og Søren tilbage i deres Historiske Volvo 240 igen, og vi håber at se jer igen flere afdelinger af RETROSPEED Historic Rally Cup 2021.

4. og næste afdeling af RetroSpeed - Historic Rally Cup 2021 bliver til Sydhavsrally d. 28. August 2021, hvor vi håber se mange af jer igen.

Det samlede resultat vil snart blive opdateret og lagt op hjemmesiden, her finder i også mesterskabsbestemmelserne.

https://ask-hedeland.dk/retrospeed-historic-rally-cup-2021/

 RETROSPEED – Historic Rally Cup 2021

 

Hit Counter