Rallyspeed.dk tilbage til gamle tider med videoerne ?

Efter at jeg har fået det sværere med udvælgelsen af optagelserne  til mine rally videoer fra DM løbene af,  har jeg lavet en ændring:   Jeg bruger ikk mere tid på videoerne fra løbene af… det er simpelthen alt for svære at vælge imellem med alle de fine optagelser og jeg vil jo gerne have så mange med som muligt…. ?  

Og lange videoer med alle deltagerne i, de er sgu både for lange, for kedelige og helt klart for tidskrævende at lave ? Og programmet går i ged ved lange opgaver, så det er ikk muligt længere.

Så jeg har fundet på noget nyt  Eller rettere sagt en gammel ide for Rallyspeed.dk.    Jeg har valgt at gå tilbage til den gode gamle måde, som jeg lavede masser af Videoer til min hjemmeside på engang før i tiden, inden der gik for mange udgifter i at uploade videoer til min daværende hjemmeside.  Flere små videoer til de Teams, som kunne være interesserede i at få dem og måske kan bruge dem i deres sponsor jagt osv ? 

Og en ny RALLYSPEED.DK hjemmeside er undervejs lige nu,  så jeg kan samle og I kan gense over de 300 Rally videoer, som jeg har produceret siden 2009  med Rally ? Men lige der må jeg bede Jer være tålmodige, for alle link til de gamle Rally videoer, de skal laves manuelt og der rodes lidt rundt med diverse muligheder og ideer til den nye hjemmeside med Rallyspeed.dk. Men den kommer lige pludselig ?

Herunder kan I se  de videoer, som jeg tilfældigt har valgt at lave lidt videoer ud af… Men der er muligheder for at jeg kan lave video med 98% af alle kørerne fra DM4, hvis altså I gennemførte løbet ? Så hvis det har en interesse, så fang mig på Facebook.

Mvh Claus Boch. Rallyspeed.dk   

Rolf Trap Hillers/Casper Nexø Andersen i BMW M3. 
  https://youtu.be/uMWZVjjo1sg

Mathias Christensen/Sabrina M. Sørensen i Peugeot 208 Rally4.
  https://youtu.be/JG5NmmvrOn0

Jacob Madsen/Morten Andreassen i Suzuki SWIFT kit car.
  https://youtu.be/03SCAah2dwA

Flemming Hansen/Knud Hansen i Ford Escort RS2000.    
  https://youtu.be/Oon7cg4sItY

Kristian Poulsen/Ole R. Frederiksen i VW Polo R5.   
  https://youtu.be/u-bwCavZnMo

Bo Boddum Andersen/Erik Th. Rasmussen i Opel Kadett GT/E   https://youtu.be/U7_oqoQz3B0

Mikkel Njor/Karsten Isaksen i Opel Corsa Rally4. 
  https://youtu.be/FzZ0rNMWMyc

Marco Gersager/Carina Møller i Skoda Fabia R5.
   https://youtu.be/-y6pOLud0aA

Erik Borel/Kevin Rydal i Opel Kadett GSI 16V.
   https://youtu.be/6AZJr7xKVTY

Simon Vallentin/Peter Egholm i Hyundai I20 R5. 
  https://youtu.be/F9Yuu2H_PXQ

Hans Erik Madsen/Erik Bo Hansen i Subaru Impreza Grp. A.
  https://youtu.be/2f7V2xpBlWo

Hit Counter