Krarup Motorsport med fart på til DM4

Vi tog afsted fra det sydsjællandske fredag eftermiddag med kurs mod Korskro banen ved Esbjerg, efter lidt (meget) bøvl med trafikken lykkedes det og komme frem og få sat servicevogn mv op så alt var klar til lørdag morgen.

Derefter gik turen til hotellet i Esbjerg for at få noget god aftensmad, resten af aftenen brugte vi på værelset og begynde at lave noter på prøverne, som der var lagt videoer op af på hjemmesiden, inden vi til sidst gik til køjs.

Lørdag morgen fik vi udleveret vores materiale og tog en gåtur rundt på Korskro banen som skulle køres 3 gange i løbet af dagen.

Resten af prøverne kørte vi rundt og fik lavet/kontrolleret noter på hen ad formiddagen. Hurtige prøver, men rigtig gode prøver.

Alt i mens at Service/Catering teamet Jens, Lonni og Nicolai fik sørget for klistermærker på bilen og efterfølgende teknisk kontrol af bil og udstyr.

Tusind tak for hjælpen hele dagen, i er guld værd.

Vi skulle starte kl. 12.50 som nr. 54 og der var 11 prøver med 3 meget korte service pauser, hver gang vi kom til service pladsen skulle vi inden service køre 3 omgange på Korskro banen, som er en sjov bane at køre på. Nogen brokkede sig over den var glat når den lige var vandet, resten brokkede sig over det støvede så meget så man til tider intet kunne se.

Vi syntes det gik super godt hele dagen og vi havde et godt tempo på alle prøverne, så vi er super tilfredse med dagen som gik fuldstændig efter planen.

Resultatet bliver en 2. plads i klassen ud af de 4 som var tilmeldt og en 35. plads generelt ud af de 54 mandskaber der kom i mål.

Selve arrangementet blev afviklet helt til punkt og prikke og alt gik uden alt for meget ventetid på prøverne, det var absolut topklasse at deltage i dette rally.

Tusind tak til alle de frivillige, rallyresult og løbsledelsen for et rigtig godt planlagt og udført rally. Det var en super god dag og med dejligt vejr hele dagen, så kunne vi ikke forlange mere.

Nu er det sommer pause og bilen skal gennemgås så den er klar til resten af sæsonen, vi har planer om at deltage i Lille Mats rallysprint i Sverige d. 1 august, derefter står den på DM5 på Falster d. 26. august.

Tusind tak til vores sponsorer Nettoparts.dk og Krarup Byg & Anlæg.

God sommer til jer alle, vi ses ⛱

Krarup Motorsport 

Hit Counter