Topgrafik-2020.png
Ib Kragh: ”Vi har fået mere fart i bilen”

Ib Kragh og Ditte Kammersgaard kunne ved lørdagens Sydjysk Rally tangere deres hidtil bedste resultat i denne sæson. Ligesom i sæsonpremieren kørte de en fjerdeplads hjem generelt i deres Skoda Fabia R5 Evo, men alligevel var resultatet bedre for dem.

”Det var et godt rally for os, for vi har fået mere fart i bilen, og vi er en hel bunke af hold, som ligger tæt i toppen af feltet. Jeg kan ikke huske, at det har været tættere,” siger Ib Kragh. ”Ved mål var der 0,7 sekund mellem holdene på anden- og tredjepladsen, og der var 0,4 sekund mellem Ditte og jeg på fjerdepladsen og så Roland Poulsen og Niels Jørgen Iversen på femtepladsen.”

”Det var stadig Kristian Poulsen, som vandt, men vi er alle i feltet kommet tættere på ham. Feltet er blevet så tæt, at der ikke er plads til at lave småfejl.”

Op til Sydjysk Rally havde IK Motorsports mekanikere foretaget en række markante ændringer på teamets Skoda Fabia R5 Evo.

”Ændringerne virkede fint, og jeg kunne meget bedre lide at køre i den,” siger Ib Kragh. ”Vi var næsthurtigst på en af prøverne, og det var et godt resultat.”

En stor del af de hastighedsprøver, som indgik i Sydjysk Rally, havde Ib Kragh og Ditte Kammersgaard oplevet ved 2019-udgaven af løbet. ”Prøverne kunne godt være mere udfordrende,” siger Ib Kragh, ”og så synes jeg, at powerstagen, som giver ekstra bonuspoint, var lidt for hurtig. Der er ikke den store sportslige udfordring i køre lange stræk i topfart.”

”Jeg synes, at bilen teknisk set virker meget bedre. Nu skal vi bare have os to inde i kabinen op i gear, for der er ikke plads til at begå småfejl i dette års felt. Jeg døjede med varmen på de sidste tre hastighedsprøver, og selv om jeg havde drukket masser af vand, så endte jeg med at få en drønende hovedpine, og det er ikke det optimale i en rallybil.”

 

Hit Counter