LSmotorsport nåede målet

Efter 11 spændende og udfordrende prøver fik LSmotorsport endelig gennemført et DM rally og det blev næsten fejret som en sejr, Michael Gøttrup havde lovet, at vi skulle have champagne, hvis vi gennemførte, og den smagte sgu godt. :-)

Bilen kørte perfekt fra start til mål, alle  de mekaniske problemer vi havde er væk takket været Gert Marboe, Oliver Saust, Poul Erik Hansen, Jakob og Rene Pallesen, resten af tirsdagskruerne og ikke mindst vores nye servicemand Thomas Jørgensen.

Vores overordnede mål før DM 4 var, at vi var enige om, at vi skulle gennemføre uanset hvad, og vi ville bruge løbet til, at få testet samarbejdet i bilen og få noget flow i vores kørsel, så var det lidt lige meget med tiden, og det lykkedes nogenlunde, men er helt sikker på, at når rusten bliver banket af især co-driveren og vi får flyttet nogle bremsepunkter kan vi hente en del tid, nu er det ihvertfald ikke længere bilens skyld. :-)

Vi kører primært for, at have det sjovt og hygge os og det må man sige, at vi gjorde til Sydjysk Rally, det er bare fantastisk, at være en del af det skønne sammenhold der er imellem de forskellige teams og vi er taknemmelige for den hjælp og feedback vi får, især tak til AH-motorsport og ALF motorsport I gør det sgu værd, at køre Rally.

Sydjysk Rally var også det første, hvor vi havde vores nye servicemand Thomas Jørgensen med og det var en fornøjelse, at få hjælp til alt det praktiske på en løbsdag og Thomas klarede opgaven perfekt og vi ser frem til et godt fremtidigt samarbejde.

Nu ser vi frem til, at få kørt nogle flere test og prøvekilometer følg med på www.lsmotorsport.dk/ og på facebook LSmotorsport.

Tak til alle for en dejlig raceweekend, vi ses på prøverne :-)

Tak til k-j-foto og Niels Frederiksen for fotos. 

Hit Counter