Det er comebacktid for Brian Madsen Sport

Årets rally-DM er forbi midtvejsmærket, og for Brian Madsen Sport gælder weekendens fjerde af i alt seks afdelinger først og fremmest om at komme tilbage på sporet efter en svær tredje afdeling i starten af juni. 

Det seneste løb i Kalundborg startede lovende, men endte for Slagelse-teamet med tre udgåede biler. Det skal der rettes gevaldigt op på til den kommende weekends Sydvestjysk Rally ved Korskroen nær Esbjerg. 

For Brian Madsen Sport-teamet har med samtlige tre biler fortsat gode chancer i tabellen - og her kan et godt rally i det sydvestjyske blive meget afgørende, når det endelige regnskab skal gøres op til oktober. 

Og weekendens rally er på sin vis nyt territorie for alle tre kørere. Christian Jensen går ikke ind til Sydvestjysk Rally med et indgående kendskab til området, men målet er lagt fast: Der skal point på kontoen. 

- Det er nærmest nyt det hele for mig. Der er vist en enkelt prøve, jeg har kørt før, men ellers er det forfra. Vores målsætning er i hvert fald klar, og det er, at vi skal undgå at dumme os som vi gjorde i sidste afdeling. Bilen er klar, og vi skal først og fremmest have nogle point i hus, lyder det fra Christian Jensen. 


Mikkel Njors rally fik ende alt for tidligt i Kalundborg, men den 22-årige Opel-kører fører fortsat Rally4-klassens mesterskab. Foto: Jokum Tord Larsen

Njor vil bevare føringen

Mens Christian Jensen er afhængig af point for at hænge på i topstriden i Rally2, så ser billedet lidt anderledes ud i Rally4, hvor Mikkel Njor fortsat fører trods sin afkørsel i den seneste DM-afdeling. Men afkørslen kostede Njor forspringet i mesterskabskampen, og derfor har den 22-årige kører også en afgørende opgave foran sig på vejene nær Esbjerg i weekenden.

- Det var super uheldigt at udgå i Kalundborg, men jeg forsøger at få det lagt væk og i stedet rettet fokus på, at vi skal tage det bedste fra årets første to løb. De gav maksimumpoint, og det er det, vi skal forsøge at gentage i weekenden, forklarer Mikkel Njor.


Mathias Christiansen er ved at have fundet sig godt til rette med den nye 208 Rally4, og håber den kommende weekend bliver en ny mulighed for at bygge på. Foto: Jokum Tord Larsen

- Vi skal være hurtige fra start

Ligeledes i Rally4 er det også ved at spidse til for Mathias Christiansen i Peugeot 208 Rally4. Han har haft god fremgang gennem sæsonen, og ser frem til at bygge videre på en indtil videre god debutsæson i 208’eren. 

- Vi er ved at nå den del af mesterskabet, hvor man for alvor skal køre stærkt fra første meter. Vi havde en god fornemmelse med os fra anden til tredje afdeling, og det gik jo godt i Kalundborg indtil vi måtte udgå. Så jeg ser frem til at tage kampen op igen - vi er kommet godt efter det med den nye bil, og vi arbejder helt klart i den rigtige retning, forklarer han. 

Det afspejler også meget godt stemningen på teamet. Målsætningen er revanche, og den mener teamchef Brian Madsen er til at nå:

- Jeg taler absolut for hele teamet ved at sige, at vi er topmotiverede og helt klar til at gøre en god figur i weekenden. Alle tre besætninger har i år vist, at de har farten og potentialet til at være helt i spidsen af deres klasser, og jeg er sikker på, at de alle kan vise mere af det høje niveau, vi lagde for dagen i de første to afdelinger i år. Det er en weekend, vi ser frem til!, afrunder Brian Madsen. 

Sydvestjysk Rally køres lørdag den 26. juni med rallycentrum på Korskrobanen. 

 

Hit Counter