Ny sejr til Team Honda Classic

Den 19. juni blev 3. afdeling af mesterskabsserien for regularity rally, CC Cars DASU Classic afviklet med Sydsjællands Motor Klub som arrangør. Løbet blev kørt med Vordingborg som centrum og med del af ruten i det naturskønne Jungshoved. Området er bl.a. kendt fra romanerne om Gjøngehøvdingen, så løbets navn ”Gjønge Rally Classic” var meget passende.

For deltagerne blev løbet en varm affære. Med temperaturer på op til 30 grader i klassiske biler uden a/c fik mange af deltagerne sved på panden. En anden årsag kunne også være, at mange deltagere havde problemer med at ramme det rigtige mål, som løbet var kalibreret efter.

Men for Ivan og Kurt var dette ikke et problem, i det de besatte 1. pladsen i touring klassen med kun 15 strafpoint. Et flot resultat, som sammen med 3. pladsen i første afdeling, lover godt for udsigterne til en rigtig god placering i mesterskabet. 

Teamets andet hold i touring klassen, Curt og Niels Erik, besatte 4. pladsen i klassen. Et resultat, som holdet ikke var helt tilfreds med, men holdet havde som andre deltagere i løbet lidt problemer med kaliberingen af målene. Holdet ligger dog foreløbig på anden pladsen i klassen, så de har også en rigtig god mulighed for en topplacering i mesterskabet.

Teamets deltager i expert klassen, Bent og Arne, opnåede ligeledes en 4. plads i klassen. Denne placering var heller ikke helt tilfredsstillende, specielt fordi holdet blev straffet for manglende passage af en hemmelig tidskontrol, formentlig på grund af en elektronisk fejl, som holdet var uden skyld i. Det betød, at en rimelig sikker 2. plads i klassen blev konverteret til en mere sekundær 4. plads.

Første halvdel af sæsonen er nu forbi, og teamet kan se tilbage på nogle gode resultater. De tre Honda`er har fungeret perfekt, og bilerne er fortsat særdeles velegnede til motorsport, i form af regularity rally.

Alle i teamet ser nu frem til en forhåbentlig god sommerferie, samt starten på 2. halvdel af sæsonen, der indledes med 4. afdeling den 14. august i Vejen med DHMC som arrangør.

 

 

Hit Counter