Rent mudder løb for JP Racing. 

Hvad skulle have været et godt løb med et tilfredsstillende resultat, endte i rent mudder for Jan og Jeannette ved GLAD rally i Kalundborg. 

“Idag skal vi give den gas. Det er ikke de mest udfordrende prøver men prøver man skal stole på sig selv og bilen på med mange toppe hele tiden og der er min udfordring nok størst. Jeg har lang vej med bilen endnu men vi arbejder hårdt for det.” Fortæller Jan inden start.

Det skulle dog ikke kun blive dét der skulle blive den største udfordring. Allerede 300m efter start på 1. Af ialt 7 prøver starter “Pusle” med at have sit eget liv og kører på kun 3 cylindre. Teamet må diskutere frem og tilbage om at køre i mål eller fuldføre prøven med dens 3.5 omgange plus afløb. “Pusle” bliver kæmper til mål men må give plads for en overhaling af en konkurrent oveni og tidstabet var allerede dér stort. 

Prøve 2 kørte ligeledes lige så ringe og først efter den prøve var der tid til at få kigget på drillerierne og få bilen nogenlunde på gled igen til prøve 3 som skulle køres i Gammelrand. Et sted som især Jan kender godt men prøven var meget hård og urytmisk og det blev aldrig helt godt og oveni ramte “Pusle” det største mudderhul som lukkede fuldstændig for udsynet gennem forruden. Så er der lang vej!! I mål startede koblingsproblemerne så som teamet har døjet med siden køb af bilen. 

I service fik drengene lyn hurtigt styr på cylindre og kobling og en ny omgang ventede forude men det blev aldrig rigtig godt og tilfredsstillende ? 

“Når du fra start har store problemer med bilen, så er troen på det hele også minimal. Jan ville pakke sammen mange gange undervejs og køre hjem men der er jeg benhård og sætter den “usynlige mur” op og passer mit job som er at få ham og bil til mål men det er en kæmpe udfordring idag-det indrømmer jeg blankt” fortæller Jeannette midt i løbet. 

Teamet slutter ikke som selv forventet i Top10 og følelsen for bilen er der bare ikke rigtig.

“Det ligesom privat jo. Man køber jo ikke en BMW hvis man er til AUDI men vi havde muligheden her og nu for at opgradere til en R5 som har været min drøm længe men jeg har ikke troet at der skulle så meget tilvænning til men nu tager vi et løb af gangen og så må vi se hvad der sker” slutter Jan løbet af med mens der pakkes end mudder indpakket “Pusle” ind i bussen. 

Næste løb er dermed 26. Juni til DM4 i og omkring Esbjerg 

Tak til Kalundborg Auto-El for lån af notebil? 
Tak til Asgers Fisk for stjerneskud til teamet
? 
Tak til Marvin Junge for turen til DK og perfekt support
? 
Tak til vores egne drenge Boss og Kasper som leverede til UG?

Hit Counter