JACOBSEN MOTORSPORT TILFREDS, TRODS ALT

EFTER sidste og syvende hastigheds prøve til DM3/GLAD Rally Kalundborg kunne Jan Jakobsen konstatere i tørre tal, at dagens andenplads var en realitet, ligeså på Powerstagen, det gav samlet 22 point på dagen, og rykkede Jan og hans codriver Lars Caspersen ned som samlede to’ere i mesterskabet.

Teamets Opel Corsa OPC leverede det DEN skulle, men en punktering anden gang i Gammelrand kunne have været udslagsgivende, men heldigvis kom de i mål her, og fik skiftet den bøjede fælg og det punkterede dæk.

”på løbets første prøve/Vollerup, der var speeden der åbenbart ikke helt, vi fik slag med små 20 sekunder af Gert Marboe, den havde jeg ikke lige set komme, men løbet var langt og efterfølgende fik vi rettet op på det, og anden gang var vi faktisk hurtigst på Vollerup,” citat Jan Jacobsen.

PÅ LØBETS POWER STAGE, Kelleklinte som SS7, der bøjede bagbroen op et af de mange skæve hop, godt at der ikke var flere prøver derefter, kun lige turen ind til Bilcentret Peer Glad, og over målrampen og så lige til efter kontrol.

Vollerup, Kelleklinte og Gammelrand, tre prøver som har lagt asfalt til mange fede prøver i rally sporten, også her i 2021, og Jan var efter lige at have sundet sig dagen derpå efter løbet, godt tilfreds med både indsats og udbytte heraf. 

NÆSTE DM er ved Korskroen den 26 juni, hvor de fire point op til klassen førsteplads skal forsøges indhentes, men indtil videre er Jan godt tilfreds med udbyttet af sæsonens første tre DM løb, og vigtigst af alt, der er sjovt at sidde bag ruskindsrattet og nyde sin foretrukne hobby.

/Allan POST

Hit Counter