Boisen Motorsport - Store udfordringer venter

Der venter teamet en stor udfordring ved Rally Kalundborg, hvor der skal køres 80 kilometer hastighedsprøve på blandet underlag.

På lørdag køres tredje afdeling af dette års danmarksmesterskabet i rally ved Kalundborg. Ved rallyet skal koncentrationen være 100 % på plads fra starten af dagen, da hastighedsprøverne kun må gennemkøres to gange inden løbet starter. Desuden går det rygter om, at der skal køres en hastighedsprøve i Gammelrand grusgrav, hvor dækvalget vil spille en stor rolle. Men som altid er Kim Boisen og Martin Johansen klar til at gøre alt for at få et godt resultat med hjem til Boisen Motorsport.

”Jeg forventer igen en tæt sekundfight mellem alle R5-bilerne i toppen af DM rallyfeltet. Vi er godt forberedt og bilen er blevet topserviceret hjemme på værkstedet med bl.a. ny kobling og bremser. Målsætning for Dan og jeg er igen at køre i top 5. En af de store udfordringer, som venter os i løbet, er hastighedsprøven i Gammelrand grusgrav - en meget teknisk krævende prøve med en blanding af løst underlag og asfalt. Jeg kørte i gammelrand tilbage i 2008 og ved, at det helt rigtige dækvalg her har meget stor betydning. Men jeg er max klar efter vores flotte resultat i sidste rally” Fortæller Matin Johansen.


Martin Johansen og Dan Johannsen med fast greb p
å asfalten med deres Yokohama dæk

Da vi kun må gennemkøre prøverne to gange før start, bliver vi virkelig udfordret af Emilies erfaring..

Vi bliver virkelig udfordret af Emilies erfaring denne gang. Hvor vi, til de første rallyer, har haft en del tid til rådighed til gennemkørsel af prøverne, må vi denne gang kun gennemkøre hver prøve to gange. Så udfordringer er der nok af til hende. Rent sportsligt må vi nok koncentrere os om at få så mange point i klassen som mulig. Det er fedt at have en kamp med Jacob Madsen om at være hurtigste 2 hjulstrækker, men da rallyet bliver kørt i hans baghave, og vi kun har to gennemkørsler så bliver det svært denne gang. fortæller Kim Boisen

Kim Boisen og datter Emilie ligger stadig i front, med en 1. plads i klassen

Vi ses derude
Boisen Motorsport

Hit Counter