Team Honda Classic i Djurslandsløbet

Lørdag d. 29. Maj deltager Team Honda Classic i Djurslandsløbet – 2. afd. af ”CC-Cars DASU Classic” - Dansk Mesterskab i Regularity Rally 2021.

Dog deltager kun 2 af teamets 3 biler – Bent Mikkelsen/Arne Pagh i Expert klassen og Curt Clausen/Niels Erik Jørgensen i Touring klassen – mens teamets 3. bil med Ivan Gydesen/Kurt Rasmussen er ramt af kalenderproblemer og må sidde over i denne afdeling af Mesterskabet.Foto: Race Media

Bent og Arne er fast besluttet på at revanchere sig fra den 10. plads de fik i expert klassen i sæsonens første løb. Undervejs beviste de at være blandt de allerbedste på sekundetaperne, men et par ærgerlige fejl sendte dem ned i rækkerne. Så ambitionerne om et topresultat ved sæsonens afslutning er stadigt til stede.

Curt og Niels Erik scorede en tilfredsstillende 2. plads i Touring klassen i sæsonens første løb, men der er også plads til forbedring for dem. Der må simpelthen ikke laves fejl, hvis man har ambitioner om at vinde.


Foto: Race Media

Alle ser frem til et godt løb på Djursland. Området er kendt for sine fine små veje, som også har været anvendt til rallyprøver gennem tiderne. Den rutinerede løbsledelse fra Aarhus Automobil Sport forstår helt sikkert at udnytte det fine terræn til et meget vel tilrettelagt løb.

I Team Honda Classic ser vi alle meget frem til lørdagens udfordringer på Djursland.

Hit Counter