Alt tekst og billeder made by Allan POST

TEAM HYLLINGE RACING MED SEJR

, ja faktisk kunne overskriften passende have været, SEJR, FEJLSØGNING OG MOTION, mere herom herunder ….

MEN sejren i klassen på dagen, til Yokohama Mesterskabsløbet i Stigsnæs ved Skælskør den var sikker og prøven var faktisk temmelig fantastisk til at få indkørt noget fart og konstanthed i selve kørslen.

Samlet set blev teamet 5’er generelt, ud af knap 60 startende mandskaber.

TEAM HYLLINGE RACING, alias John Frederiksen/Herlufmagle og hans codriver Thomas Holm Hansen/Hyllinge, fik en god oplevelse med fra det Yokohama løb, men vigtigst var ikke sejren, men om problemet fra sidste DM med forhøjet vandtemperatur på motoren, var det løst eller ikke.

 

SEJREN gjorde at temaet var i godt humør og oppe på tæerne, men hvad angår problemet med den ellers solide BMW motor, da var teamet lidt på hælene.

JOHN

, ” efter første heat var der ingen indikation på nogen problemer. Men efter andet heat ’bøvsede’ BMW’n vandet op, og efter tredje heat, ja da drak den vandet. Efter fjerde heat var problemet ’væk’ igen, men selvfølgelig er der noget galt, en sprungen toppakning er højest sandsynlig synderen”.

”men sikke en lækker prøve og skønt vejr, og til disse Yokohama løb er man på ingen tidspresset, og jeg nød virkelig både prøven men generelt også stemningen hele dagen”.

Dagen gav også en god gang motion,

-En lang rytter gård gav nogle sunde gåture

-John højre fod bliver strukket godt ud når BMW’en skulle have fuld pedal.

-Der var masser af ’twins and turns’ med ruskindsrattet, når apex i de mange sving skulle forceres og angribes rigtigt.

SEJR og en herlig dag blev resultatet, og nu skal drengene have løst problemet med vandet, heldigvis køres næste DM først lørdag den 5. juni i Kalundborg, men først skal problemet lokaliseres, og derefter skal der bestilles stumper.

Men deltagelsen i Yokohama løbet var netop for at blive klogere, og dermed have en bedre tids horisont inden DM3, ses vi der, det håber temaet på.

FEJLEN FUNDET
SIDSTE NYT FRA TIRSDAG AFTEN
LATEST NEWS :

Mandag aften blev der konstateret og fundet en lille brist i toppakningen ved cylinder nummer to, så nu er Niels (Soldaten) sat på opgaven, og han kører torsdag en tur til tuneren Köhler Racing i Sverige og henter de dele som skal bruges. Så er der også lidt tid til at få tingene samlet igen, og så få lavet en funktionstes-


Hit Counter