Kære alle.

Der er nu gået en måned efter vores voldsomme ulykke til DM1, og her kommer en kort opdatering.

Line slap rimeligt fra ulykken med mindre knubs og brækkede ribben. Hun var utroligt nok ved bevidsthed før, under og efter ulykken, og kunne selv kravle ud af bilen.

Hun er stadig meget øm, og har både gode og dårlige dage. Men det går heldigvis fremad.

Jeg selv, var uheldig at brække ryggen, og tilegne mig en stor hjernerystelse, som stadig påvirker mit syn. Ud over det mangler jeg førelighed i dele af min venstre hånd, og resten er smerter. Jeg har også fået mig en brækket skulder.

Jeg husker ingen ting fra rallyprøven hvor ulykken sker, til fredag ugen efter.

Heldigvis går det nu stille fremad, og jeg begynder at kunne bevæge mig lidt mere. Samtidig skal jeg stadig hold mig i ro pga hjernerystelsen, men alt i alt går det fremad.

Om ca 2 måneder kan jeg begynde genoptræning af min ryg.  Det ser jeg frem til.

Årsagen til ulykken er efter flere ugers intensiv analyse fundet.

Vores Franske teknikker har i gennem flere uger analyseret på al data fra bilen sammen med en stribe fotos fra uheldsstedet og vejene der til.

Resultatet er tydelig. Højre baghjul var punkteret da uheldet indtræffer. Dette ses både på vejen og fælgen, samt tilhørende data.

Dette ændrer dog ikke på ulykken, men på at årsagen er fundet. For mig selv er det vigtigt at finde forklaringen på, hvorfor det gik galt netop der. Det gør det nemmere at komme videre.

Bilens sikkerhed har virkelig vist sig fra sin gode side. Kabinen er stort set intakt. Heldigvis for det!!

Det skal lyde en stor tak til alle dem som hjalp til efter ulykken.

Jeg husket intet selv, men er blevet fortalt hvordan man fik mig ud af bilen og hvordan det forskellige er gået til efterfølgende.

Kæmpe tak til alle dem som gjorde en indsats hvor vi havde allermest brug for det!

Det er overvældende med beskeder, tlf opkald, og andre flotte gestus som Line og jeg har modtaget i forbindelse med vores ulykke. Ikke mindst i forbindelse med DM2.

Samtidig en stor tak til familie og venner for den omsorg og hjælp vi møder hver dag. Det er noget vi begge sætter stor pris på i en svær tid.

- Tusind TAK!

Vi ses derude

Hilsen Line og Kim

 

Hit Counter