ET RALLY I JANS SMAG

, og så bliver det ikke dårligere af, at der kom en klassesejr i hus, og gyldne maksimum point i klasse DM2 og 29 generelt ud af knap 80 startende biler er ikke så ringe endda, og så 5 ekstra point som vinder af Power stagen (ss8) oven i, og sejren gav også den samlede føring i klassen i DM i Rally.

JACOBSEN MOTORSPORT

, alias Jan Jacobsen/Holstebro og codriver Lars Caspersen/Kirke Hyllinge, var klar til kamp da DM2/Stoholm Au2service Rally skulle køres i og omkring byen Stoholm, nye prøver og en skøn sammenkogt ret af, kuperede prøver med smalle asfaltveje, krydret med grus og sluttende i buldrende mørke.

TEAMETS OPEL CORSA OPC

, var klar og første hastighedsprøve var en rigtig by prøve, som startede lige efter start rampen, det summede af sydlandske tilstande på denne prøve, fedt at køre med bevågenheden fra den lokale befolkning, virkelig fedt.

JAN MED STORT SMIL

, ”virkelige fede prøver hvor der på to af de fire forskellige prøver var grus på, se det er rigtigt rally, og så denne intense atmosfære når de store projektører bliver brugt i nattens mørke skær”.

”Bilen kørte fuldstændig perfekt, og det var kun på by prøven at jeg ikke kunne følge helt med, dækkens compound var forberedt til de sidst tre prøver, og derudover passer gearingen i bilen bare slet ikke til by prøven ellers fuld tilfredshed, jeg er, sku’ glad og stolt over resultatet”.

EN DEJLIG START PÅ

, årets DM serie med solide point i både DM1 og DM2, nu skal bilen efterses inden næste DM skal køres, og det er lørdag den 5. juni, med KOMO (Kalundborg) som den arrangerende klub. Her er en af prøverne i det rally den velkendte Gammelrand grusgrav, en prøve Jan kender godt, her lagde han sin Citroën Visa om på siden for efterhånden en menneskealders tid siden, men Jan glæder sig til opgaven.

/Allan POST

Hit Counter