Vinderne af 1. afd. af 
RETROSPEED Historic Rally Cup 2021 
ved Rally Stoholm Au2service d. 15. Maj 2021.

1. afdeling af vores nye Historiske Mesterskab, der blev afholdt i og oplandet til Stoholm, til flot arrangeret rally, med stor opbakning fra Stoholms by og borgere, der i dagen anledning lagde asfalt til blandt andet en rigtig fin og underholdende rallyprøve midt i Stoholm by. Ligeledes var der disket op med 3 rigtig fine rallyprøver i oplandet, med grus, asfalt og de sidste 2 rallyprøver blev kørt i mørke, det krævede noget af de enkelt rallyteam. Et rigtig fint motorløb. Til rallyet var vi 6 historiske biler til start, hvor af de 5 af dem nåede i mål, Henrik Møller-Nielsen og Erik T. Nielsen/VW Golf, måtte desværre de udgå på den sidste rallyprøve pga. mangel på strøm.

Efter rallyet blev der afholdt en lille og uformel præmieoverrækkelse ved Suså Motorsports serviceplads, hvor vi kårede dagens vindere af 1. afdeling af RETROSPEED Historic Rally Cup 2021.

Øverst på pallen kunne vi placerer:

Flemming Hansen og Knud Hansen/Ford Escort med 40 point

2. pladsen gik til:

Kurt Meyer og Steen Bøgelund/Volvo 240 med 39 point

3. pladsen gik til:

Henning og Rene Christoffersen/VW Golf med 38,5 point

Stort tillykke til de tre hold og tak de de andre som deltog, 2. afdeling af RETROSPEED Historic Rally Cup 2021 bliver kørt til KOMO Rally d. 5. Juni i Kalundborg.

Mesterskabsstillingen vil blive slået op hurtigst muligt på https://ask-hedeland.dk/retrospeed-historic-rally-cup-2021/, hvor I også kan finde mesterskabsbestemmelserne.

Der er også løbende opdateringer på vores facebookside

"RETROSPEED - Historic Rally Cup 2021"

Billederne er taget af Fotograf Niels Frederiksen. 

Poul Pape J. Jensen

Hit Counter