FN-Rally – Nielsen og Brodersen 
viste igen effektiv kørsel i en afdeling 
af Danmarksmesterskabet i rally.


At Frank Nielsen og Per Brodersen i den ældre, men hurtige Citroén C2R2 Max, er et godt sammentømret rallyteam er ingen i den danske rallyverden i tvivl om. Den ene gang efter den anden, kommer de hjem med topplaceringer når det gælder kampen om Danmarksmesterskabet. Det var også tilfældet lørdag, den 15. maj, hvor Rally Stoholm Au2service 2021, vest for Viborg, var rammen om anden afdeling af Danmarksmesterskabet.


Frank Nielsen og Per Brodersen var flyvende i anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally.

Efter godt 200 kilometers kørsel, hvoraf de godt 70 kilometer var hastighedsprøver med ca. 80% asfalt og 20% grus-og jordveje, kunne Frank Nielsen og Per Brodersen køre hjem med en fjerdeplads i den godt besatte klasse RC4, hvor der var 14 deltagere til start. Blandt de 14 deltagere var der to hurtige tyske mandskaber, som besatte henholdsvis anden og tredjepladsen efter sidste års danske rallytalent, Mikkel Njor.


Frank Nielsen og Per Brodersen kører nogle hurtige tider på grusprøverne i DM2

Da de tyske deltagere ikke kan få point til Danmarksmesterskabet, kunne Frank Nielsen og Per Brodersen sætte 18 point ind på kontoen for andenpladsen, og yderligere 4 point for at blive nummer to på powerstagen, som er en udvalgt hastighedsprøve, hvor der klassevis gives ekstra point til de fem hurtigste mandskaber. Når pointene tælles sammen efter de to første afdelinger, udtrykker Frank Nielsen og Per Brodersen stor tilfredshed med at ligge på en samlet andenplads i Danmarksmesterskabet i klasse RC4, hvor der i Rally Stoholm Au2service 2021 var tilmeldt 16 deltagere.

Det var i 2021 meningen, at Frank Nielsen og Per Brodersen blot ville deltage i udvalgte løb, primært i Jylland, men med den stabilitet der i øjeblikket er i hele teamet, har de besluttet at de er med igen, når næste afdeling i kampen om Danmarksmesterskabet køres ved Kalundborg på Grundlovsdag, lørdag, den 5. juni.


/FN-Rally 
Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen

Hit Counter