TEAM HYLLINGE RACING SKAL TILBAGE I GEAR

, OG det skal være i det hurtige sjette gear, for i den kommende weekend skal temaet deltage i anden afdeling af det danske mesterskab i rally, når motorklubben Kjellerup og Omegns Motorløb afvikler, STOHOLM AUTO2SERVICE RALLY, rallyscenen er i byen Stoholm, nordvest for Viborg.

John Frederiksen og Thomas Holm Hansen er klar til at give fuld gas i den krasbørstige BMW, og med super gode point med fra den første afdeling, så er hele teamet klar til en ny og lidt anderledes opgave i den kommende rally weekend.

NYE PRØVER, skal forceres, faktisk prøver som John og Thomas aldrig har stiftet bekend skab med før, og løbet skal først starte klokken 1600 fra Stoholm Aktivitets og Fritids center.

John Frederiksens kommentar omkring løbet,

”uha det skal nok blive både sjovt og noget af en mundfuld. Løbet afsluttes efter mørkets frembrud, så de store og kraftige ekstra lygter skal tages i brug denne weekend”.

”Derudover er der grus på to ud af løbets fire hastighedsprøver, og så skal der køres en rigtig by prøve, alt sammen udfordrende og ja, vi er klar på opgaven”.

LØBET, har 4 forskellige hastighedsprøver, og tilsammen giver det 8 prøver i alt (75 km ialt heraf 80 % asfalt og 20 % grus).

I terræn som er nyt for de fleste i DM serien, og som sagt afsluttet i nattens muld og mørke, og klassen hvor i Team Hyllinge Racing deltager i Klasse National 4 er der kamp om toppointene, og til det kommende løb skal der igen køres til, på og tæt på det optimale, for at der igen skal komme lune DM point ind på kontoen.

 

John glæder sig til at ligge ’arbejds’ hjerne på hylden, og bytte den ud rally hjernen, når teamet skal både hygge sig og vise sig frem i Dansk Super Rally, stedet hvor John virkelig føler sig som hjemme, rally er og har altid været Johns foretrukne hobby.

www.rallyresult.dk, er stedet for løbets kan følges ’live’

/Allan POST

Hit Counter