Debut i Honda CRX

Curt Clausen og Niels Erik Jørgensen deltog lørdag d. 24. april for første gang i ”CC-Cars DASU Classic” i den nyerhvervede Honda CRX. 

Lad det være sagt med det samme: Debuten gik fremragende – 2. plads i Touring klassen og 48 turneringspoint på kontoen. Teamet er godt tilfreds !

Motor Klubben Centrum diskede op med et kompakt arrangement på det nord-østlige Fyn. Mange gode sekundetaper, hvor koncentrationen skulle være i top, så den smukke udsigt over Storebælt og halvøen Hindsholm må nydes en anden gang, når der ikke skal køre skarpt på 10.dele sekunder.

Den nyerhvervede Honda CRX viste sig hurtigt at være et effektivt redskab til at holde tiderne skarpe. En let bil at manøvrere, godt med bundtræk i motoren så der kan accelereres uden gearskift og ikke mindst en meget passende gearing til denne type løb er opskriften. Selvom alting fungerer rigtigt fint, er der altid plads til forbedring, så teamet vil hen ad vejen kigge lidt på muligheder for at forbedre undervognen yderligere, ligesom lidt større hjul kan komme på tale. 

2.pladsen i Touring klassen kunne dog have været vekslet til en 1.plads, hvis ikke teamet havde begået en stor fejl. Niels Erik overså simpelthen starten på en sekundetape og teamet kørte strækningen som en almindelig transportetape – det kostede 20 strafpoint - ØV !  ”På de sidste 5 kilometer før vi kom til Årslev, tænkte jeg nok mere på den kommende kaffepause end på sekundetapen” siger Niels Erik  ;>)   -  ”men andre hold har også haft problemer af den ene eller den anden slags, så vi er godt tilfredse med 2.pladsen i debutløbet”, konkluderer Niels Erik.

Næste afdeling af ”CC-cars DASU Classic” køres på Djursland d. 29. maj, og Curt og Niels Erik stiller selvfølgeligt til start i Hondaen og håber på endnu en god pointhøst.

Hit Counter