Super sæsonstart for nordsjællændere
Per Vilslev og Erik Andersen nr. 2 i løb til dansk og nordisk mesterskab

Rally med klassiske biler handler ikke om topfart, men om at kunne holde en gennemsnitshastighed på op til 50 kilometer i timen mest præcist, og det er rallykørerne Per Vilslev fra Hillerød og Erik Andersen fra Virum blandt landets bedste til.

Per Vilslev og Erik Andersen stillede op med deres Opel Kadett GT/E fra 1979 i årets første løb til danmarksmesterskabet, CC - Cars Classic på Nordfyn i weekenden, og i mål var de nr. to i Expertklassen, som har de dygtigste deltagere. I NEZ-mesterskabet, som omfatter hele Norden og de baltiske lande, blev de ligeledes nr. 2 – kun otte tiendedele af et sekund efter vinderne Henning og Else Friborg i Volvo 142 S i et løb over 210 kilometer. Løbets totalvindere blev dog et hold i Sportklassen, Poul og Hanne Juhl-Godballe i en VW Golf GT.

 

Per Vilslev og Erik Andersen kørte deres Opel Kadett GT/E ind på en fornem andenplads i Expertklassen i årets første klassiske rally (foto: Michael Eisenberg).

"Det var en krævende rute ad smukke veje gennem skove og langs med Storebælt. Og vi leverede en af vores bedste præstationer i et dansk rally," mener Per Vilslev. Han og Erik Andersen har også flere gange deltaget i det barske Rally Monte-Carlo istorique..Historique. I deres ungdom var de blandt landets hurtigste rallykørere, i dag er tempoet lavere, men ambitionerne fejler ikke noget.

Parret er nu klar til næste afdelingen af mesterskabet om en måned, hvor de er blandt favoritterne.

Eisenberg

 

Hit Counter