Topgrafik-2020.png
 

Søndagstest af støddæmpere for Ib Kragh

En uge efter sæsonpremieren i Danmarksmesterskabet i rally sidder Ib Kragh atter bag rattet af sin Skoda Fabia Evo. Søndag er han og Ditte Kammersgaard med på deltagerlisten, når Horsens Automobil- og Motor Klub afvikler et Rally Special i anledning af klubbens 100-årsjubilæum.

”Vi vil da naturligvis gerne vinde løbet, men det er ikke derfor, at vi deltager,” siger Ib Kragh. ”Det er faktisk for at teste nogle helt nye støddæmpere til min Skoda!”

Tidligere på året overtog Ib Kragh den Skoda Fabia Evo, som fabrikskøreren Jan Kopecky tidligere havde brugt. Den er nu blevet opgraderet.

”Skoda udvikler løbende på deres rallybiler, og der er kommet et nyt støddæmperkit, som er blevet homologeret i marts, og som alle ejere af en Evo-model gerne vil have, så der har været stor rift om den,” siger Ib Kragh.

”Da vi startede sæsonen i Hobro i lørdags, virkede bilen lidt levende. Jeg deltog med et lånt støddæmpersæt, fordi jeg vidste, at der var noget nyere på vej. Så det gav ikke nogen mening at gå i gang med at begynde med finjustering, når det ikke var det udstyr, vi fremadrettet skulle bruge.”

Det lånte støddæmpersæt er afleveret og nu er det nye støddæmpersæt ankommet til rallyværkstedet i Juelsminde.

”Nu må så se, om det virker,” siger Ib Kragh. ”Dem, som har prøvet det gamle og det nye støddæmpersæt, siger, at det er som dag og nat. Det bliver spændende at prøve det.”

Horsens Automobil- og Motor Klubs Rally Special afvikles uden adgang for publikum.

IK Motorsport

 

Hit Counter