DM1 Rally Himmerland - en kaotisk historie ?  

Opsat, opstemt og forberedt er vel de 3 ord som bedst beskriver hvordan vi tog til 1. Rally i år for at forsøge at kæmpe med i en kongeklasse i dansk rally med 15 R5 biler til start ? 

Det skulle vise sig at blive en op-af bakke historie fra start bogstaveligt talt. Allerede på SS1 satte koblingen ud og gav dyb frustration. Efter mål på vej mod SS2 som var Nysum banen, satte bilen helt ud op af en bakke og HER kunne en skilsmisse have været bleven aktuel uden at vi er gift ? 

Bilen ville!! ikke op af den bakke men det ville Frk codriver - også selvom Hr 1. Kører bestemt ikke troede på det kunne lade sig gøre ? Så lidt råb og skælden ud frem og tilbage og en pause til koblingen, gjorde at bilen kunne trille op med skub bagi og i bedste action-film måtte 2. Kører hoppe ind i den rullende bil for ikke at bilen skulle dø igen ? Dét har nok set sjovt ud. 

Inde på SS2 uden kobling og så begyndte den også at sætte ud og kørte på 3 cyl - hvad sker der!!! 

I mål og så gik bilen helt død og selvfølgelig havde vi service plads oppe på toppen dvs bilen skulle igen op af bakke men heldigvis kunne folk her hjælpe men bilen er stadig tung - som i meget tung og det tog nogle minutter?  

Fra dér var det et kapløb mod tiden ? Fuld stress situation med et hold mekanikere som sparkede røv!! Gearkassen af, skift af kobling og svinghjul, ny tændspole og afsted - troede vi!! For bilen ville stadig ikke. En klog gut foreslog udluftning og vupti så duede den? Tjek ind og videre ? 

SS3 og SS4 var en gentagelse og SS4 blev også dagens største succes historie: 

Nysum banen med en generel sejr ??? 

Inkl. en sindssyg rallycross-stil overhaling ? 

DER var fest i bilen efterfølgende ? 

De efterfølgende 3 prøver var derimod en kamp mod alt: tilliden til bilen, udkørt grus overalt, sindssyge hurtige biler i klassen og manglende erfaring i bilen ? Ren overlevelse!! 

SS8 blev desværre aflyst. 

Så aftalen blev at vi skulle køre fornuftigt og presse os selv de steder hvor vi troede på svingene og det gav lidt pote men skæbnen ville at på sidste prøve begyndte koblingen fan*** at sætte ud igen...... Vi er lost!!! Så pt har "Pusle" fået et nyt navn:
Franske arrogante møg kasse
?? Det bliver vidst sagt en deeeeel gange på onboard ?? 

Desværre ender vi med at blive udelukket pga respittid - vi brugte for meget tid i den service pause hvor vi skiftede kobling. Men vi er super glade for at løbsledelsen gav os lov til at fuldføre løbet så vi kunne samle lidt erfaring med og i bilen ? Vi lå inden da som nr 20 generelt trods vores problemer ?  

Et løb som også havde debut for vores junior team Lars E. Petersen og Isabell Kvick og det var bare perfekt ? INGEN fejl og perfekt fuldført løb - jo jo de har jo også nogle gode mentorer ??? 

Kæmpe tillykke og vi glæder os til DM2 på deres vegne ?? 

Vi har ikke så meget mere at sige andet end at vi skylder vores mekaniker en KÆMPE tak!! For vild en indsats? 

Tak til Rally Himmerland og alle de frivillige for perfekt afvikling af nogle fede prøver ? 

Vi ses til DM2 Stoholm Au2service rally på hjemmebane ??? 

"FOTO: K-J Foto"

JP Racing 

  

Hit Counter