Start på ny sæson for Team Honda Classic

Med starten i 1. afdeling af mesterskabsserien for historisk rally, CC Cars DASU Classic, der afvikles på Fyn i den kommende weekend med Motorklubben Centrum som arrangør, tager Team Honda Classic hul på den nye sæson 2021.

Den ny sæson betyder også et stort velkommen til teamets nye deltagere, Curt Clausen og Niels Erik Jørgensen, det stiller op i touring klassen i den Honda CRX, som Rene og Jørgen Skjøt vandt 3 mesterskaber i, vel at mærke i den stærkt besatte expertklasse.

Curt og Niels Erik har gennem flere års deltagelse i historisk pålidelighedsrally stor erfaring i denne form for historisk motorløb. De har hidtil deltaget i en mindre motorstærk bil end den nye, konkurrencedygtige Honda. Med denne nye og bil og deres erfaring satser Curt og Niels Erik på en topplacering i klassen.

Ligeledes i touring klassen deltager fra Team Honda Classic Ivan Gydesen og Kurt Rasmussen, i en Honda CRX. Bilen er teknisk identisk med den Honda, som Curt og Niels Erik kører i. Ivan og Kurt har i de seneste to sæsoner deltaget i klassen med Honda’ en og har allerede kørt nogle rigtig gode placeringer hjem. Så teamet har også store forventninger til, at Ivan og Kurt vil kunne opnå en topplacering, allerede i det første løb i løbsserien.


Rallyinfo arkivfoto

Endelig er teamet også i den nye sæson repræsenteret i Expert klassen med Bent Mikkelsen og Arne Pagh, der igen i år deltager i den hurtige Honda Civic VTEC. Både Bent og Arne har deltaget i en lang række historiske pålidelighedsløb, både nationalt og internationalt, herunder det berømte Rallye Monte Carlo Historique. På den baggrund og med en bil og andet udstyr, der er optimeret i vinterpausen, er holdet motiveret til at opnå en god placering i klassen. Men holdet erkender også, at konkurrencen er klassen, er benhård. Så intet kan tages for givet på forhånd.

Alle i teamet ser frem til løbet den 24/4. Med et rekordstort deltagerantal og en rute, der tegner til at være rigtig spændende, og ikke mindst en klub, der er kendt for at arrangere nogle rigtig gode løb, er der ingen tvivl om, at deltagerne i løbet vil få en rigtig god og spændende start på den nye sæson.

 

Hit Counter