Morten Fuhlendorf kom godt i gang med 2021 sæsonen i rally.

Op til sæsonen 2021 var alt lagt på plads til en sæson i en helt ny Peugeot 208 rally4, det nyeste fra Peugeot Sport for Morten Fuhlendorf.

Vi havde virkelig sat os op til det her gennem mange måneder, men lige inden DM 1 i rally viste det sig at Peugeot Sport i Frankrig havde lovet mere end de kunne holde og der var ikke nogen bil til mig siger en ærgerlig Morten Fuhlendorf.

Heldigvis var Brian Madsen fair og lod os overtage den næsten nye 208 R2 bil jeg kørte et enkelt løb i sidste år, ugen op til DM løbet og så måtte vi hurtigt sadle om i vadestedet.

Der har derfor ikke været mulighed for de store justeringer og test op til DM starten, så det har næsten kun været tilpasning af seler og en grundjustering af bilen.

Vores kontakt til sponsorer har heller ikke været optimal da mange potentielle sponsorer gerne ser en fysisk bil før de binder sig for meget, men nu er vi gang og kan få bilen færdig dekoreret og komme ud og vise den frem.

Morten Fuhlendorf’s Peugeot 208 var næsten jomfruelig hvid her ved DM 1.

DM 1 i rally blev afviklet omkring Hobro og ambitionen for Morten Fuhlendorf forud for løbet var at køre et stabilt løb i en bil han har fået her 5 dage inden DM og samarbejdet med sin nye Co-driver, Finn Thomsen.

Vores mål for dagen var at få vores noter til at passe og så stille og roligt øge tempoet siger Finn Thomsen og fortsætter ” det gik faktisk rigtigt godt og efterhånden som dagen gik fik vi mere og fart i bilen og vi er godt tilfredse efter dagen.
Vi kører i den største klasse i feltet, hvor ingen giver ved dørene og der er ingen tvivl om at der skal hænges I for at være med i toppen, så vi må bare ud og øve os noget mere, så skal det nok komme”.

Løbet bød på hastighedsprøver med både asfalt og grus underlag.

Løbsleder Bjarne Sørensen havde sammen med sin stab lavet et godt motorløb med nogle gode og udfordrende prøver og selve arrangementet blev afviklet betryggende i forhold til reglerne omkring corona.

 

Hit Counter