En god start for Nielsen og Brodersen 
ved første afdeling af DM-rally 2021.


Før sæsonstarten i Rally Himmerland, lørdag den 17. april, nævnte Frank Nielsen, at han ville være yderst tilfreds med at slutte i top-10 i den hårde RC4-klasse, hvor der både er nye unge kørere i hurtige nye biler, og mere erfarne kørere, både i nyere og ældre biler.


Frank Nielsen og Per Brodersen benytter vejen i fuld bredde i svingene.

Til den sidste kategori hører både FN-Rallys mandskab og bil. Den rød-hvide 1600ccm store Citroén C2R2 Max kører nu trettende sæson. Alligevel kan den, med Frank Nielsen bag ruskindsrattet, køre lige op med de nye hurtige biler. Frank Nielsen og Per Brodersen er heller ikke helt nye længere, men deres årelange erfaring og samarbejde i bilen holder dem ikke tilbage for at tage point fra de unge løver i toppen af klassen.

Per Brodersen udtalte efter løbet:
En god dag med 1. Afdeling af det Danske mesterskab i rally, er slut. I år er vores klasse slået sammen med 2-liter bilerne, samt de nye turbobiler er også kommet i vores klasse. Men jysk erfaring, kan man jo ikke tage fra Frank, så med den på papiret langsommest bil, tog vi kampen op med de 14 andre i klasse. Dagens resultat blev en 5. Plads i klassen, så et helt fantastisk resultat, er endnu engang kørt hjem af Frank”.


Frank Nielsen og Per Brodersen havde god fart i den rød-hvide Citroén C2R2 Max

Det bliver spændende at se om teamet kan holde distancen, og fortsat lægge sig i toppen af det 14-15 biler store felt i RC4-klassen, når anden afdeling af danmarksmesterskabet køres ved Viborg lørdag, den 15. maj.

Inden anden afdeling, tager Frank Nielsen sig dog tid til lidt ekstra køretræning. Søndag, den 25. april afholder hjemmeklubben, Horsens Automobil & Motor Klub, sit 100-års Jubilæums Rally Special. Her har Frank Nielsen indskrevet sig med en debutant i Co-driver sædet, nemlig hans 14-årige datter Frederikke, som netop er blevet gammel nok til at kunne få licens, sekundere den hurtige rallykører i den lille Citroén C2R2 Max.

 

/FN-Rally
 
Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen
  

Hit Counter