Boisen Motorsport – Så starter rallysæsonen 2021

Hele teamet fra Boisen Motorsport er klar og glæder sig sindssygt meget til at komme i gang med rallysæsonen 2021. Rallybilerne er gennemgået og renoveret fra A-Z hen over vinteren og begge står 100 % klar. Teamets kørere og co-piloter fik kørt en funktionstest på rallybilerne i påsken. Her var der både snevejr, regn og solskin, så hvis vejret på lørdag bliver 0 grader og sne så er vi meget velforberedteJ
Vi havde dog håbet på at kunne have kørt et rallyløb i Tyskland inden rallysæsonen i Danmark gik løs. Men desværre satte Corona også en stopper for det.


Rallytest startede i snevejr for Martin Johansen og Dan Johannsen

Toppen af dansk rally har aldrig tilnærmelsesvis været på så højt plan som i år, med hele 15 rallybiler tilmeldt i topklassen. Med en blanding af tidligere danske mestre og unge chauffører, helt nye biler og lidt ældre, som vores Peugeot 208, ja, så er der lagt op til en fight som aldrig før.

Teamet er ekstrem taknemlige over, at vi har sponsorer der har gjort det mulig, at vi med Martin Johansen og Dan Johannsen kan deltage på topplan i dansk rally - Tak!

”Vi har kun kørt 15 km funktionstest på en lukket vej sidste weekend. Ikke helt optimalt når Dan og jeg igen lige skal have samarbejdet op at køre 110 %. Vi er godt klar over, at med vores bil, som nu er 7 år, så skal vi hænge i for at køre op med de nye biler, men vi er klar - 100 %! Og vi tager udfordringen op for at forsvare vores danske mesterskab. ” fortæller danmarksmester Martin Johansen.

”I BMW´ens klasse er der også hård konkurrence med 8 deltagere i klassen. Vi havde oprindelig planlagt at Louise skulle være med i de fleste løb og at min datter Emilie så stille og rolig skulle køres ind. Men Louise har valgt at sætte rallysporten på pause i år, så det bliver til en hel rallysæson for Emilie med kampen at genvinde det danske rallymesterskab i klassen. Selv om både Louise, Dan og jeg selv har øvet med Emilie, så vil det blive noget af en ilddåb for hende. For når BWW´en først startes op, så vil den bare fremad og så det går stærkt. Emilie kan selvfølgelig ikke undgå at lave fejl og det er helt naturligt når man er nybegynder. Derfor vil vi være meget glade, hvis vi kan komme mellem de første 3 i klassen og så må vi, i løbet af sæsonen, forbedre vores samarbejde og farten i bilen” fortæller en spændt Kim Boisen


Kim Boisen og Emilie Boisen går til den på de regnvåde veje..


Begge co-piloter er i fuld gang med at få de sidste papirer læst igennem og den kæmpe planlægning for, at alle i teamet er klar til lørdagens rally. Rally Himmerland køres den 17. april omkring Hobro og overholder selvfølgelig alle Corona reglerne.

Vi ses derude

Boisen Motorsport

Hit Counter