Ny dreng i klassen – Søren Bøgeskov i ny bil

Søren og Erik Bøgeskov melder klar til Rally Himmerland på lørdag den 17. april 2021.

Det bliver dog ikke i den så velkendte gule Volvo 240 Turbo, som de stiller til start i. Søren har til sæsonen bygget en helt ny bil og flytter derfor klasse. Bilen er en Volvo 850 GLT og er bygget efter gruppe E-reglementet.

”Det bliver rigtig sjovt at prøve noget helt nyt” siger Søren. Den helt store forandring er, at den nye bil har forhjulstræk, hvilket Søren aldrig har kørt rally med før. Og så er motoren uden turbo, så effektmæssigt er der sket en kraftig reduktion.

”Vi ved ikke endnu, hvor meget effekt motoren har, men nu skal jeg jo også lige lære at køre med træk på forhjulene”. ”Den motor, vi starter med i denne weekend, er en standard motor med lidt modificeret motorstyring, da den nye motor ikke kunne nå at blive klar. Men sjovt bliver det helt sikkert” udtaler Søren.

Søren har haft det fine karosseri stående i mange år, og da han ikke kørte rally i hele 2020, så var der pludselig tid til at få noget gjort ved sagen. Karosseriet var helt og aldeles rustfri og stod som nyt. Buret har Søren selv bygget og så er der brugt tid og penge på en god undervogn.

Hele teamet omkring Bøgeskov Motorsport glæder sig til lørdagens rally og ser frem mod et godt rally omkring Hobro med serviceplads på Nysum-banen. Desværre er hele samfundet ramt af diverse restriktioner, men Søren glæder sig alligevel til at vise sin nye bil frem.

Bøgeskov Motorsport

 

Hit Counter