I GEAR TIL SÆSONSTART

TEAM HYLLINGE RACING, alias John Frederiksen/Herlufmagle og hans codriver Thomas Holm Hansen/Hyllinge, føler sig klar til sæsonstarten i årets rally DM serie.

GULDALDER

’, ja en ny guldalder er på vej i dansk rallysport, og John og Thomas nyder den interesse og succes der er omkring dansk rallysport i disse år.

TEST OG DÅRLIG RYG

, er en dårlig kombination, John Frederiksen fik hold i ryggen i påsken, men heldigvis fik John styr på dette inden årets første rallytest på Roskilde Dyreskueplads lørdag den 10. april.

VINTERENS gennemgang af teamets populære og rå fede BMW Compact skulle funktionstestes på dyreskuepladsen, og teamet kørte mange omgange denne solbeskinnede lørdag, en hel tankfuld benzin blev brugt denne dag.

VINTERENS RUST, blev kørt af både John og Thomas, og John fik sig kørt ind på både bremsepunkter og på at finde balancen på tidlig/sen ind bremsning og på hvornår han skulle på gassen.

JOHN FREDRIKSEN

, ”testen forløb fantastisk for teamets vedkommende, vores renovering af bilens vitale dele og gennemgang generelt af bilen er gået perfekt, alt virkede og jeg fik følelsen af igen at have kontrol over bilen. Jeg var nervøs over min rygskade, men heldigvis kunne nogle rygøvelser lige inden hver test tur holde ømheden helt væk”.

”Derudover blev vi igen rystet sammen under afvikling af et motorløb, det sociale kapitel i og under et motorløb betyder meget for mig, en god dag for teamet”.

DM1, Rally Himmerland skal køres weekenden efter testen, alt lørdag den 17. april, og her vil Nysum banen og hurtige prøver omkransende den været året første ’skud i bøssen’ for vitale og vigtige DM point.

/Allan POST

 

Hit Counter