Fuhlendorf i ændret setup

For Morten Fuhlendorf gik en drengedrøm i opfyldelse op til rally sæsonen 2021, fordi han fik solgt sine gamle rallybiler og fik muligheden for at købe en fabriksny rallybil.

Jeg har altid være Citroen/Peugeot mand så valget faldt naturligt på en Peugeot 208 rally4, det nyeste fra Peugeot Sport, der i de første test og løb har vist sig som en fantastisk rallybil.

Bilen blev bestilt og der blev lavet forskellige aftaler om service og support af bilen, men her en uge før DM 1 er bilen ikke dukket op endnu.

Brian Madsen Sport er helt uden skyld i det her påpeger Morten Fuhlendorf - Brian har virkelig kæmpet for at skaffe den her bil, men grundet corona og en enorm interesse for bilen er vi åbenbart langt nede på listen.

Jeg er sådan skruet sammen at jeg har brug for god tid til at sætte mig ind i en ny rallybil og derfor har jeg her ugen inden DM 1, valgt at stille op i den Peugeot 208 R2 jeg kørte en enkelt løb i sidste år, en gennemprøvet bil i samme klasse som den jeg havde købt og en bil jeg kender.


Morten Fuhlendorf stiller til start ved DM 1 i den bil han købte af Brian Madsen i 2020.

En Peugeot 208 R2 er stadig en rigtig god og hurtig bil og selvom jeg have sat næsen op til at prøve dens fætter med turbo er det det her det bedste for mig.

Nu starter vi sæsonen i vores R2 og så må vi se hvad der sker senere på sæsonen.

Første gang Morten Fuhlendorf kan opleves i aktion er til DM 1 i rally kommende weekend i området omkring Hobro og ambitionen for Morten Fuhlendorf er at køre et stabilt løb i en bil han har fået her 5 dage før DM.

 

Hit Counter