FN-Rally – Nielsen og Brodersen 
fortsætter samarbejdet i 2021.


”Vi fortsætter samarbejdet i 2021 – det er jo gået ret godt de seneste år”, siger Frank Nielsen og Per Brodersen samstemmende på en af sæsonens skrueaftener på værkstedet i Skanderborg.


Frank Nielsen og Per Brodersen har altid god fart i den mere end tolv år gamle Citroén C2R2 Max.
Foto: Hahn Media, Tyskland

”Sæson 2020 var en underlig sæson, fortsætter Frank Nielsen - Først var det ikke planlagt at vi ville køre med i DM-serien, men derimod køre nogle løb i udlandet. Det satte pandemien så en stopper for. Derfor besluttede vi os for alligevel at køre DM-sæsonen, selvom vi ikke kunne deltage i alle løbene på grund af familieplaner som kolliderede med løbsdatoerne. Vi fik dog ændret lidt i kalenderen, så vi kunne deltage i tre af sæsonens fire afdelinger, og med en god og stabil indsats, kunne vi slutte året af med en klassesejer og en samlet andenplads i kampen om Danmarksmesterskabet”.

DM-serien starter i år med Motorsport Nordjylland som arrangør af Rally Himmerland, som afvikles lørdag den 17. april i området omkring Hobro. Frank Nielsen og Per Brodersen har tænkt sig at forsvare deres flotte placering fra 2021, og Per Brodersen tilføjer: ”Hvis vi sammenligner de 15 biler der er tilmeldt til DM1, så er Citroén’en absolut den svageste på papiret. Nu må vi se hvor langt Frank med sin stabile og fantastisk effektive kørestil kan bringe den frem i feltet – der er hård konkurrence, men det var der jo også i 2020”.

Frank Nielsen og Per Brodersen deltager i DM-feltets største klasse RC4, hvor der til første afdeling er tilmeldt ikke mindre end 15 deltagere. Klasseopdelingen i Dansk rally er i 2021 ændret i forhold til tidligere år, hvilket betyder at konkurrencen om mesterskabet er hårdere end tidligere. Der skal virkelig køres stabilt i den mere end 12 år gamle bil for at komme på mesterskabspodiet når sæsonen er slut.

”Vi tager i år et rally ad gangen, og ser efter de første par løb hvor det bærer henad. Også i år har vi et par hurdler, da DM-kalenderen kolliderer med både en konfirmation og fejring af en student i min familie”, slutter Frank Nielsen af med et smil, inden det på lørdag går løs i Hobro.


/FN-Rally 
 

Hit Counter