Boisen Motorsport - Setup for 2021

Boisen Motorsport kører igen efter DM titlen i 2021. Martin fortsætter i sin Peugeot 208 R5, men med ny co-driver, Dan Johannsen, som erstatter Finn Thomsen i co-driver sædet. Dan har tidligere været co-driver i teamet, både for Martin i Renault Clio-tiden og for Kim Boisen i BMW M3, hvor de tidligere har vundet det Nordtyske mesterskab.

”Det bliver rigtig fedt at komme ud at køre med Martin igen. Vi har før haft et rigtig godt samarbejde i Renualt Clio´en, og det bliver spændende at se, hvad vi kan præstere i 2021” smiler Dan Johannsen


Dan Johannsen er ved at gøre sig 100 % klar til, at sæsonen starter.

Martin udtaler "Dan og jeg vil i år satse benhårdt på at optimere farten i bilen. Bedre form, lavere vægt for mandskabet, køretræning, opsætning og erfaring med bilen. Jeg kender nu bilen rigtig godt og har den efterhånden kørt ind på rygraden. Vi har nu kørt en sæson i 2020, hvor vi lærte utrolig meget om sådan en biltype og man skal virkelig kende sådan en bil 100 % for at kunne køre stærkt og være med helt fremme i det skrappe felt. For hver kilometer vi kørte i bilen, blev farten bedre og bedre og det strakte sig sammenlagt til en samlet DM-titel. Det var fantastisk at ende med en samlet titel og i 2021 kører vi efter det igen, men der er også en klar ambition om at vinde de enkelte løb og være hurtigst af alle på dagen. Så nu ser vi frem til, at en ny sæson starter, så vi kan komme ud og få asfalt under hjulene igen”.

Kim Boisen får også ny co-driver med i passagersædet i halvdelene af løbene, hvor der køres om DM-titlen. Louise Bang Christiansen, som de sidste tre sæsoner har været fast co-driver for Kim, skal denne sæson også deltage i en række rallyløb med sin kæreste, Anders Hartwig. Derfor bliver det ikke en fuld sæson hos Boisen Motorsport for Louise i 2021. Kim skal have sin datter, Emilie Boisen, med i de løb, hvor Louise ikke kan være med. Emilie har fået rally ind fra barnsben og skal nu ud at køre med sin far. ”Emilie har selvfølgelig rigtig meget at lære som co-driver, og da vi pga. corona nok ikke kommer til at køre nogle test, må vi nok skrue lidt ned for ambitionerne i 2021. At jeg har valgt min datter til de løb hvor Louise ikke kan deltage skyldes, at hun altid har drømt om at komme ud at køre med sin far. Eftersom hun er opvokset med motorsport og har det i blodet, bliver det selvfølgelig super fedt at få den oplevelse sammen” fortæller Kim Boisen, en glad og super stolt far.

”Jeg har aldrig kørt rally før og er derfor helt ny i det her, så at skulle starte ud i BMW ‘en og ovenikøbet skulle køre den første rigtige tur i BMW ‘en til et DM-løb, er nu alligevel lidt angstprovokerende” fortæller Emilie Boisen.  ”Men jeg stoler 110% på min far og mine evner til det her, så jeg glæder mig helt vildt til at kæmpe om pointene til det danske mesterskab i rally sammen med min far.”


Emile Boisen kan slet ikke få smilet væk over at skulle ud og køre rally med sin far.

I kan være sikre på, at der blive givet fuld gas på rallyprøverne fra både Martin Johansen og Kim Boisen i kampen om det danske rally mesterskab 2021.

Vi ses derudeJ

Boisen Motorsport

Hit Counter