????????????  5 år med Race Media NETTV  ??????????

I dag den 1. marts er det præcis 5 år side www.racenettv.dk gik i luften for første gang. Status her 5 år senere er at selv om vi aldrig er kommet i nærheden af det antal brugere vi havde håbet på - så er Race Media NETTV alligevel en succes. Vi kan glæde os over at de trofaste vi brugere vi har - hvor mange har været med helt fra starten i 2016. Vi kan også glæde os over at vi har haft meget få tekniske problemer. Og vi har indtryk af at generelt er brugerne meget tilfredse med vores service.

Da vi startede Race Media NETTV i 2016 var prisen kr. 39,50 pr. måned og kr. 395,- for et helt år. Vi lovede mindst 400 programmer til rådighed af gangen. I dag er prisen 49,50 pr måned og 495,- for et helt år. Men til gengæld er der altid minimum 1000 programmer til rådighed af gangen.

Planen for 2021 er at fortsætte med hele 2 programmer fra hvert DM Rally samt selvfølgeligt masser af RÅBÅND og ONBOARD. Du kan også glæde dig til masser af rigtig fede Action Drone optagelser. Vi har lavet en. aftale med det unge Drone talent Marius Strandberg der vil filme ved minimum alle DM Rally løbene.

Vi har brugt vinterpausen til at producere hele 4 Rally Portræt programmer. De vil alle blive lagt op fra midt marts ugentligt indtil den nye sæson starter i april.

Vi takker for de første 5 år, og ser frem til mange flere.

God fornøjelse med www.racenettv.dk

 

med venlig hilsen/best regards 

PETER MORTENSEN

 

Hit Counter