JOHN FREDERIKSEN
NÅEDE SIT MÅL
I RALLY ROSKILDE

Både med hensyn til sit eget resultat og til rallyets afvikling

Dam 

Som hovedsponsor for årets femte og næstsidste runde af årets danske rallymesterskab, det 175 kilometer lange John Frederiksen Rally Roskilde, spillede det ingen større rolle for John Frederiksen om han selv blev nummer tre, fire eller fem.


John Frederiksen og Thomas Holm Hansen i deres BMW Compact i årets femte og næstsidste DM-rally.

Sammen med sin co-driver Thomas Holm Hansen stillede han stil start i sin BMW Compact i Klasse 5 for tunede biler i et felt med 88 biler på startlisten.

- Vi havde som mål at slutte i Top 20 generelt og i Top 5 i vores klasse. Og det gjorde vi, fastslog en tilfreds John Frederiksen efter afviklingen af rallyet.

- Alle var glade, og når de var det, var jeg også glad!

BMW-holdet sluttede på en femteplads i sin klasse og som nummer 19 generelt.

John Frederiksen var glad og tilfreds efter et veloverstået rally
 i Roskilde.
Efter de rallyets tre indledende hastighedsprøver blev spidsningen på bilens baghjul justeret, hvilket gav den fornødne ro i bilen 
på de resterende fem prøver.

- Vejret såvel som hastighedsprøverne var i top, især den 17,4 kilometer lange prøve ved Skee, som nok er Sjælland allerbedste, så de mange tilskuerne både på Dyrskuepladsen i Roskilde og ude på prøverne fik set en masse rallybiler i aktion, tilføjede han.

Han havde selv inviteret 30 gæster til teamets camp på Dyrskuepladsen og sørget for transport til en af rallyets hastighedsprøver, ligesom et TV-hold havde fokus på aktiviteterne hos ham og det øvrige Team Hyllinge Racing.


John Frederiksen var som hovedsponsor glad og tilfreds efter Rally Roskilde, fordi alle andre var glade for det vellykkede event.

- Vi skulle ikke ud og sætte bilen af på en indledende prøve, men koncentrerede os om at gennemføre med et godt resultat. Vi havde forinden sat nye fjedre på bilen, men den var lidt urolig på de indledende prøver, så i den første servicepause justerede vi på undervognen, så baghjulene kom til at spidse en millimeter mere indad, og det gav ro i bilen, understregede John Frederiksen.

- Nu har vii en perfekt opsætning til terræn med toppe og hop, og mangler blot en optimeret opsætning til flad vej. Det gemmer vi til en senere testdag, for nu lukker vi ned for i år, sluttede han.

Dermed kommer Team Hyllinge Racing ikke til start i flere løb i år, men tager fat på vinterpausen.
 

Hit Counter