Michael Lund og Quattro i DM5

Vi var meget ydmyge omkring et spået resultat i ”DM 5 John Frederiksen Rally Roskilde” lørdag 21. september 2019.

Som I ved, så har vi testet AUDI Quattro ved flere lejligheder og nu var tiden kommet til at køre et rigtigt rally. Hurtige passager, sving i topfart og mange bakketoppe med luft under hjulene.

Det var godt! En herlig oplevelse for os i bilen og for de mange rallyfans ved hastighedsprøverne.

Hvert løb er en test af bilen og vi fik flere opgaver med hjem. Vi døjer med for høj varme omkring indsugningen og dermed bliver benzinen i brændstoftanken meget varm (retursystemet). Konsekvensen er mindre effekt og brandfare. Det er en farlig leg, som skal løses.

Undervognen har før været til debat, men hvordan kørte bilen så: Med fuld tank, reservehjul og dvs. ekstra småting til nød reparation på landevejen. Det har vi ligeledes fået svar på og det er endegyldigt, at vi er nødt til at lave om på opsætningen.

Johnny copilot er helt ny i 2. kører sædet og har ikke før kørt med noter. Også her på dette vitale område var det tid til test og læring. Løbet gav masser af træning i denne disciplin.

Kan man kalde det en succes at få testet og få svar på alle spørgsmål......

Ja!!!! Det kan det i vores optik, for livet som rally- og Audi entusiast er der kun en vej. Det er at blive ved og vi er utrolig glade for at have fuldført et rally med høj sværhedsgrad, på specifikke rally prøver.

Til alle vores sparringspartnere skal der lyde en stor tak, for uden dem ville det blive utrolig svært at få bilen ud at køre. ???

AUDI Amager er med til at gøre vores stand farverig og inspirerende, så vi forener nyt og gammelt på en gang...

Hit Counter