Et billede, der indeholder clipart

Automatisk genereret beskrivelse  

Teamets rallybil har fået ny ejer.

MP Motorsport

I onsdags indgik MP Motorsport v/Michael Nielsen en aftale om, at teamets Ford Fiesta som i de sidste 5 sæsoner har deltaget i DM-rally og diverse udenlandske løb skulle have en ny ejer.Valget faldt på den talentfulde unge rallykører Anders Kirkeby Hansen fra Viuf, som bl.a. har kørt en masse klubrallyløb rundt om i landet, men også været co-driver i både rallysprint og DM-rally. Han er blevet ejer af en meget stabil rallybil, som siden den blev bygget tilbage i 2015 har kørt 36 løb og gennemført hele 33 gange. Bilen har også hjemkørt en DM-sølvmedalje (2018), to gange DM-bronzemedaljer (2015 og 2017) samt flotte placeringer i MinirallySyd og ved flere udenlandske rallies.

Fra MP Motorsports side vil vi gerne ønske Anders Kirkeby Hansen stort tillykke med bilen og vi ser frem til at følge bilen og Anders fremover.

Hos MP Motorsport er det ikke et farvel til rallysporten, men vi vil i stedet stille til start i DM-rally med teamets historiske Peugeot 205 Rallye (klasse 11) i 2020, så vinteren kommer til at stå på opdatering af bilen. Desuden vil også gerne sige tak for hjælpen til co-driver Allan Larsen fra Ebberup, som har valgt at stoppe sin rallykarriere. Ny mand i co-driversædet bliver Jan Overbeck Post fra Vester Hæsinge, som vil deltage når vi skal køre DM-rally.

Vi vil gerne takke alle vor sponsorer og samarbejdspartnere, som har været med i Ford Fiesta-projektet igennem de sidste 5 sæsoner og vi håber selvfølgelig også I gerne vil bakke os op om vor nye historiske projekt, hvor målsætningen er at blande sig i kampen om DM-titlen i klassen.

Sponsorer og samarbejdspartnere i 2019:
Ford Sønderborg v/Martin Iversen, A/S Bryggeriet Vestfyen, Davidsens Tømmerhandel, FTZ, Horne Haveservice, Automester Østerhaabs Auto, ProWrap, Shawspeed, KK Autoteknik, Lasse’s Autolak,
Sjakk, Assens Bilsyn, Humle-Depotet, Tømrermester Johnny Madsen, Broby Byg & Bo, M-Sport, RallyWeb.dk, Mand & Bil v/Lars Pedersen, DMack, Isuzu Assens.

Hit Counter