bb racingteam i vinterhi
så er sæsonen slut for bb racingteam.

-og i skrivende stund er bilen ved at blive skilt ad, motor skal renoveres igen, og karossen råber maleren efter, det har været en sæson med en del udfordringer med bilen, den store ombygning sidste vinter på bilen har vi haft lidt vrøvl med.

Den udgik til Yokohama 1 i vest med et et krumptaphjul som rev sig løs.
Det problem blev dog hurtigt løst og bilen måtte forbi KK AUTOTEKNIK og rulles igen, næste løb var et Hill Climb i Hjørring, hvor bilen blev varm og ville ikke trække, dog gennemførte teamet løbet og blev nr 1 i klassen.

Hjemme på værkstedet blev fejlen hurtigt fundet, den helt nye rallykatalysator var smeltet og helt lukket.

Så var det Yokohama 1 i øst, her følte Michael ikke bilen trak som den skulle og der gik da heller ikke længe før der knækkede en løfter på bilen, og de måtte derfor kører ud af prøven og få max tid, Michael fik skiftet den løfter, og de var igen klar til kamp,,, men men,,, der knækkede endnu en løfter på motoren og så var løbet kørt, to max tider i den klasse så er det umuligt at hente igen, så den grønne Ascona måtte hjem på værkstedet igen og motor blev pillet ud af bilen, her blev den så renoveret totalt.

I med motoren igen, og så måtte den igen op til KK AUTOTEKNIK, man må her lige sige de har været en kæmpe hjælp denne sæson, og det skylder vi et kæmpe tak for, og så vågende den grønne Opel op igen, og kørte fantastisk et par løb, lige indtil bagtøjet sprang i luften, og det var så igen på Sjælland, så er turen sku lang hjem, så teamet måtte lave et nyt med nyt spær og gearing, men så kørte bilen også sæsonen færdig.

Teamet fik en flot 3 plads i Yokohama vest, hvilket er yderst godkendt når man kigger på det materiel der var foran os, og måske vi kunne være kommet lidt højre op hvis ikke bil havde drillet??

Her på værkstedet bliver alt indmad i motoren udskiftet, og gået igennem med et tættekam, et nyt extra bagtøj er også ved at blive klargjort, bilen bliver malet i samme farve igen, og der sker ikke de store ændringer her, så vi er i gang hele teamet med at gøre Ascona'en klar til 2020 sæsonen.

Vi vil til sidst sige tak til alle vores sponsorer, uden dem ingen rally, tak til alle motorklubber for at de laver løb til os og ikke mindst alle de frivillige den bruger en dag på at passe prøver i alt slags vejr - stort TAK herfra, 

bb racingteam/baagøe

Hit Counter