MICHAEL BROBERG TILFREDS MED INDSATS OG SLUTRESULTATET

, i den samlede ADAM Cup Denmark, hvor Michael Broberg Sørensen og Frits Grove Nielsen fandt fart, tempo og det rette attack, og det resulterede i den samlede andenplads OVERALL SET_ i Adam Cup Denmark 2019.

MICHAEL BERETTER

__’ faktisk lå vi til sejren i den sidste afdeling (Anderup El Rally), men en tysk deltager fra en anden klasse sænkede os henover 3 kilometer på den store rundbane, og faktisk måtte han også i bakgear, og vi tabte totalt set med et sølle sekund til Klaus Damm og Christian Mink, lidt ærligt, ville så gerne have haft årets sidste mulige sejr med hjem til pokalskabet og cv’et’.

TILFREDSHED

, set hen over hele året, Michael skulle lige vænne sig til Adam’n og måden hvorpå og hvordan den skal køres, men i efterårs sæsonen der knækkede Michael koden til, hvordan bilen skal køres på den ’hurtigste’ måde.

_ ’det ærgrer mig stadig at jeg smed en sikker sejr væk til DM4 i Sorø, der havde vi et solidt forspring, og så kører jeg af og ødelægger bilen, det burde jeg være for rutineret til, men rally er en uforudsigelig sport, lige meget hvor velforberedt og klar at man føler sig’.

DET ER FANTASTISK

, at være en del af ADAM Cup Denmark, hele setuppet i cuppen, det økonomiske aspekt, og den hjælpsomhed som der er.

PÅ PRØVERNE, der vil man vinde, men ellers er cuppen bygget op, så man føler sig så velkommen og man er nærmest en stor familie, og det er en ægte racerbil den Opel Adam, og kan køres for fornuftige penge.

Michael Broberg Sørensen har kørt rally i mange forskellige biler, i flere omgange, og vil klart anbefale denne – ADAM Cup Denmark – den passer godt til den danske mentalitet og pengepung.

Allan POST

Hit Counter