LASSE M. SØRENSEN
HAR VENDT BLIKKET
MOD 2020-SÆSONEN

 Specialpressen

Efter to weekender i træk med finale i først de danske rallymesterskaber og derpå i årets Yokohama sprintturnering er Lasse M. Sørensen, Hammel, begyndt at overveje, hvad han vil satse på i 2020. 

Når han gør status over den forløbne sæson, ser han tilbage med tilfredshed.

- Vi vandt DM-bronze i R2-klassen og fik tillige bronze for tredjepladsen i R2 Superrally Cuppen. I Autoplus Dansk Super Rally blev vi tredjebedste R2-hold og sluttede generelt som 14. hurtigste hold blandt 94 pointtagere, fastslår Lasse Sørensen.


I samarbejdet med Karsten Isaksen har Lasse M. Sørensen fået flyttet grænser, optimeret sin kørsel og opnået tilfredsstillende resultater.

I Yokohama-turneringen blev det til en første og andenplads samt en fjerdeplads i tre af de fire vestdanske afdelinger, henholdsvis Kongensbro, Nysum og Ringkøbing. Løbet i Randers fulgte dagen efter det traditionelle rallyshow i Fårvang, men det sprang han over for at koncentrere sig om sin deltagelse i årets Rallye Deutschland. 

Ved finalen i Yokohama-turneringen på ”Erritsø Raceway“ ved Fredericia vandt han en klassesejr sammen med kæresten Maria Aagaard, Viborg, der som co-driver har en andel i alle hans turneringsresultater.

I DM-regi og i det tyske WRC-rally har han derimod haft Karsten Isaksen, Egtved, som co-driver. Også i den forbindelse ser Lasse Sørensen med tilfredshed i bakspejlet.

- Samarbejdet med Karsten har været særdeles givende. Jeg har fået flyttet nogle grænser og optimeret min kørsel. Helt bestemt en udvikling, jeg vil arbejde videre på i den kommende sæson, tilføjer Lasse M. Sørensen efter at have kommenteret de to finale-weekender.

Lasse M. Sørensen og Karsten Isaksen fræsede gennem DM-finalen til en samlet tredjeplads og bronzemedalje i R2-klassementerne.

Både i DM-finalen og finalerunden i sprintturneringen var præget af vådt og fedtet føre, der var en ekstra udfordring for deltagerne. Lasse M. Sørensen og Maria Aagaard på vej mod klassesejren på ”Erritsø Raceway“.

Lasse M. Sørensen og Maria Aagaard kørte deres Opel Adam R2 i mål som klassevinder vd finalerunden i årets Yokohama sprintturnering.

I begge tilfælde var han konfronteret med vådt og fedtet føre, så det gjaldt om at holde bilen på sporet. I DM-finalen, der blev afviklet omkring Haderslev og Christiansfeld, sluttede han og Karsten Isaksen på en fjerdeplads og i Superrally Cuppen på en tredjeplads. I finalesprintet ved Fredericia kørte han sammen med Maria Aagaard den kompakte Opel Adam R2 i mål på førstepladsen og var femtehurtigst blandt 46 startende hold.

- Nu ser jeg frem mod 2020-sæsonen. Om jeg fortsætter i R2-bilen er for tidligt at sige, jeg overvejer forskellige muligheder. Men jeg satser i alle tilfælde på en sæson med løb både nationalt og internationalt. Sideløbende vil jeg sammen med Maria starte i rallysprint for at holde formen ved lige mellem rallyerne, slutter Lasse M. Sørensen, der samtidigt kender sig megen tak skyldig til sine gode servicefolk og sponsorer, der hjalp med at få den nu afsluttede sæson på hjul og håber på fortsat støtte til LMS Racing i den nye sæson. 

Hit Counter