Suzuki Motorsport.png

Pressemeddelelse fra Suzuki Motorsport

1-2-3-resultat for Suzuki Motorsport i 2019-sæsonen

En lang og udmarvende rallysæson er nu afsluttet for Suzuki Motorsport, og det er blevet tid til at kigge tilbage på året, der er gået. Og det er gået godt for teamet med base i Sorø.

”2019 har på mange måder været et godt år for os med flere sejre og mesterskabsmedaljer,” siger teamchef Anders Lysen. ”Her ved sæsonens afslutning står vi med et 1-2-3-resultat for Suzuki Motorsport.”

1-tallet dækker over det mesterskab, som Anders Lysen/John Madsen (Sorø/Ruds Vedby) har kørt hjem i Yokohama-mesterskabet Øst i teamets nye firhjulstrukne Suzuki Swift R+.

2-tallet går til Kenneth Madsen/Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens). Makkerparret var bedste mandskab blandt holdene i de tunede biler uden firhjulstræk i kampen om Danmarksmesterskabet i rally. Fire ud af seks gange var de hurtigst af alle. Kun uheld i de to resterende løb betød, at de måtte nøjes med en andenplads og dermed sølvmedaljen i kampen om Danmarksmesterskabet.

3-tallet går til Jacob Madsen/Line Nedergaard (Ruds Vedby/Fårvang). Og dette 3-tal dækker ikke kun over den bronzemedalje, som makkerparret kørte hjem i kampen om Danmarksmesterskabet i klasse 4 for tunede biler op til 1.600 cm3. Det dækker også over mere. Jacob Madsen/Line Nedergaard havde tre starter i DM-serien. Og scorede tre klassesejre.

Det fjerde mandskab i Suzuki Motorsports lineup for 2019 er Allan Kirkegaard/Mathilde Ladefoged (Ruds Vedby/Aarhus).

”Allan og Mathilde deltog i to afdelinger af Danmarksmesterskabet i rally i deres Suzuki Swift Kitcar,” fortæller Anders Lysen. ”Efter en sjetteplads i klassen i Suzuki Rally Sorø kørte de sig til en flot fjerdeplads i klassen ved Rally Roskilde, og trods kun to starter endte de på syvendepladsen i Danmarksmesterskabet. Og ved lørdagens landsfinale i Yokohama-mesterskabet sluttede de på tredjepladsen i deres klasse.”

”Det har været en god sæson for teamet, og vi synes, at vi har et godt udgangspunkt for til næste år at score mesterskabet.”

Hit Counter