LADEFOGED MOTORSPORT

, havde startnummer 61 til Anderup EL Rally, DM finalen i rally, og de sluttede som nummer 44 generelt, en placering som teamet var udemærkede tilfredse med.

Michael Ladefoged/Mathilde Ladefoged skulle lige genfinde rytmen sammen, men den kom dog hurtig, Micahel skulle lige finde det rette ’ataack’, mens Mathilde var race ready fra første note.

BILEN

’, Ford Fiesta ST180 er en herlig rallybil, som både har power, køreegenskaber og stabilitet indbygget, og Michael nyder hver kørt meter bag rattet i den.

PRØVERNE til Anderup El Rally, omkring Christiansfeld har ført været kørt i DM sammenhæng, dog for længe siden, og faktisk var der en ny prøve med, alle meget udfordrende og med den megen regn dagen inden rallyet, så var der mange faktorer som gjorde løbet udfordrende, svært men hamrende sjovt at køre.

GENNEMFØRT, med en hel men meget beskidt bil, der var smil, tilfredshed og godt humor i Fiesta’ens rallykabine, da mandskabet krydsede mil rampen ved Frøs Sparekasse Arena i Vojens sidst på eftermiddagen.

Allan POST

Hit Counter