Op og nedture i Rally Legend.

Brian Madsen og Torstein Eriksen, Peugeot 206 WRC, kørte et fantastisk flot løb og blev bare slået af Hyundais fabriksteam med Neuville og Mikkelsen. Brian og Torstein havde godt nok et mindre problem med gearskiftet på en enkelt prøve, men det blev hurtigt ordnet og trediepladsen tilbageerobret. Det resulterede i en sikker klassesejr foran Roland Poulsen og Ole R. Frederiksen Toyota Corolla WRC.  Roland og Ole havde også deres små problemer med det mekaniske (det er jo gamle biler vi kører i) men måtte erkende at Brian var hurtigere på dagen. Generelt rakte det til en 6. plads.

Ole Poulsen og Henning Friborg, der kørte i den Toyota Corolla WRC der i 2000 sikrede Henrik Lundgaard og Jens Anker deres Europamesterskab, kørte et, stort set, udramatisk løb sluttede på en 15. plads generelt og en 4. plads i klassen.

Nedturene stod Kim Madsen og Kristian Poulsen for. Kim Madsen og Line Lykke Jensen, Peugeot 307 WRC, lagde flot ud og førte klassen efter fredagens prøver. Desværre svigtede mekanikken og man måtte udgå i føring. Surt, men sådan er det nu desværre også en gang imellem. Kristian Poulsen og Niels Jørgen Iversen, Toyota Corolla WRC, havde mekaniske problemer lige fra start. Flere ting drillede, men da man endelig fik fikset problemerne, kørte de nogle fantastiske tider helt i top af feltet.     

Hit Counter