Jens Peter Lange bliver ny sports- og løbschef for Classic Race Aarhus

 Alstrup

Classic Race Aarhus styrker sin organisation med Jens Peter Lange som ny sports- og løbschef for Nordeuropas smukkeste racefestival.


Jens Peter Lange bliver ny sports- og løbschef hos Classic Race Aarhus (foto: Morten Dam).

Det sportslige skal være i højsædet, når den 11. udgave af Classic Race Aarhus køres den 15.-17. maj 2020 på vejene omkring Mindeparken i Aarhus. Derfor har Classic Race Aarhus tilknyttet Jens Peter Lange som ny sports- og løbschef.

”Jeg er glad for, at vi har fået Jens Peter med på holdet,” siger Poul Dalsgaard, adm. direktør for Classic Race Aarhus. ”Jens Peter har masser af erfaring med sig fra motorsporten og har et stort netværk indenfor branchen, som kan komme Classic Race Aarhus til gavn og glæde.”

Jens Peter Lange har i de seneste seks år været direktør for Copenhagen Historic Grand Prix. Inden da arbejdede han i en lang årrække indenfor den automotive branche. Det vil han udnytte i Classic Race Aarhus, som siden starten i 2010 har doneret mere end 1,3 mio. kroner til arbejdet for børns trafiksikkerhed.

“Omend Copenhagen Historic Grand Prix og Classic Race Aarhus grundlæggende er to forskellige arrangementer, er motorsporten så at sige krumtappen, og derfor håber jeg, at jeg specielt her kan bidrage med min erfaring fra et gadeløb i en storby,” siger Jens Peter Lange. “Jeg har altid syntes, at Classic Race Aarhus ligger i utroligt smukke omgivelser, og jeg håber, at jeg sammen med det nye hold med både gamle og nye kræfter, som Poul har sat, kan være med til at videreudvikle Classic Race Aarhus.”

Udover Copenhagen Historic Grand Prix fortæller Jens Peter Langes generalieblad også, at han er født i den tyske by Giessen og opvokset i Mönchengladbach.

“I den nye oprettede stilling i Classic Race Aarhus vil jeg sammen med Steffen Møller, der fortsætter i organisationen som sportskoordinator aktivt trække både i mit danske, men i særdeleshed i mit tyske netværk”, fortæller Jens Peter Lange og fortsætter: “Ikke mindst grundet min tyske opvækst har jeg været heldig med at opbygge et stort netværk i Tyskland specielt indenfor bilbranchen. Det vil jeg gerne aktivere, for jeg synes også, at der ligger et stort, uudnyttet potentiale for at trække publikum fra Nordtyskland og specielt Hamborg til Aarhus den 15. - 17. maj næste år.”

Jens Peter Lange tiltræder den 14. oktober.

 

Fakta:

Classic Race Aarhus er en non-profit-organisation og overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.  Racefestivalen er to gange blevet udnævnt til Årets Motorsports Event i Danmark, ligesom eventen har vundet en Auto Award. 1.000 frivillige hjælper til før, under og efter løbet. I 2018 blev Classic Race Aarhus overværet af flere end 42.500 tilskuere. Løbet bliver afholdt for ellevte gang 15.-17. maj 2020. Siden den første udgave af Classic Race Aarhus i 2010 er mere end 1.300.000 kroner blev doneret til projekter i form af dels kontanter, dels trafiksikkerhedsudstyr, heriblandt mere end 20.000 refleksveste.

 

Hit Counter