Dødsfald.  
 

Henrik Christiansen, Gurre ved Helsingør, er stille sovet ind den 31. december efter en længere sygdoms periode. Henrik blev kun 55 år.

Henrik, der opvoksede som nabo til familien Hjersted i Gurre og Gurre Ring blev naturligvis hurtigt bidt af rallysporten og som værkfører hos Toyota i Helsingør, var det selvfølgelig også i forskellige modeller fra dette mærke, Henrik, med en enkelt undtagelse, kørte mange topplaceringer hjem.

Mit første møde med Henrik, var tilbage i 1987, hvor han tog kontakt til mig da han pludselig manglede en co-driver. Det blev til 4 - 5 sæsoner i DM og en del udenlandske løb inden Henrik ville prøve sine evner inden for banesporten. Det var dog for kedeligt og hurtigt var han tilbage i en rallybil. 

Det var Henrik der gav mig den kæmpe oplevelse at deltage i et VM løb for første gang, da han i 1993 lejede en Suzuki Swift for at køre Swedish Rally. Bilen var slet ikke i orden og vi udgik allerede på prøve 6. Inden vi nåede hjem, havde Henrik bestemt sig til at det kunne gøres bedre, så året efter lejede han en Toyota Corolla (hvad ellers) og vi fik den store tilfredsstillende at fuldføre vort første VM Rally. Allerede inden starten havde Henrik bestemt sig for at dette løb skulle være hans sidste og sådan blev det, næsten. For få år siden var Henrik pludselig tilbage i den sport han elskede. Sammen med hans datter, Mikala, deltog han i flere sæsoner i SM i klubrally, hvilket de selvfølgelig også vandt.

Henrik bisættes den 3. januar fra Gurre Kirke kl. 13.00

 

Hvil i fred min ven
Ole R. Frederiksen