DASU HÆDERSPRISER OG ÅRETS TALENTER 2022

Ved DASUs årlige repræsentantskabsmøde er der uddelt en række hædersbevisninger, herunder hæderstegn samt priser til årets talenter - se dem her.

 

DASU hæderstegn guld – Lene Jørgensen, ASKH 

Lene har om nogen viet sit liv til motorsporten både i ind- og udland. 

Helt fra barnsben var hun med sine aktive forældre på Roskilde Ring, hvor hun kom helt tæt på motorsporten. 

Lene har været aktiv inden for kartingsporten og siden rallysporten. Var der brug for hjælp inden for andre grene af motorsport, er hun klar. 

Lene er altid meget hjælpsom og man bliver altid mødt med et smil. Hun har ivrigt og dedikeret være løbsleder for en lang række store rallies, og har organisatorisk været aktiv i flere klubber – senest ASKH. Hun har været med i både rallyudvalget og sikkerhedsudvalget, og har været med til at uddanne både officials og kørere/andenkørere i gennem en årrække. Tillige har hun tidligere i sin egen rallykarriere deltaget som andenkører på højt plan og vundet mange medaljer. 

En stærk og uundværlig klubånd og altid positiv tilgang til opgaverne, er det sporten har brug som forbilleder. Lene fortjener stor respekt og anerkendelse for det hun har gjort for dansk motorsport og er derfor en oplagt kandidat til at modtage en hæderspris. 

 

DASU hæderstegn sølv – Niels Holst, SOMS 

Begrundelse: Niels har over 2 perioder siddet i klubbens bestyrelse, samlet gennem 34 år, her af de sidste mere end 25 år som kasserer.  

Han har altid været garant for høj kvalitet i det arbejde der bliver leveret hvad enten det er som kasserer eller som det har været en del gange de sidste år, som rally løbsleder. Såle- des har han alene i 2022 været løbsleder for både klubbens Rallytest som for den afdeling af Yokohama Cup, klubben arrangerede sammen med Lemvig OMS.  

Også når SOMS er arrangører af mesterskabsløb i bilorientering, er Niels altid med i ar- bejdet i løbsledelsen. De sidste mange år som ansvarlig for beregningen. En opgave, der er stor afhængighed af, når der skal beregnes resultater efter et o-løb. Det er ligeledes Niels der er webmaster på hjemmesiden, når vi har løb i klubben.  

Det er kendetegnende for Niels, at han gør ikke noget halvt, det hvad enten der skal laves en sikkerhedsplan til et rally eller der skal styr på beregningen til et o-løb. Vi indstiller der- for Niels for sin mangeårige og store indsats for SOMS og for motorsporten.  

 

Årets frivillig – Vivi Byrnel, GMK 

Vivi Byrnel er blevet indstillet med den motivering, at hun altid er klar og hjælper med opgaver som official m.m. inden for både rallysporten og SONAX DASU Classic-løb igennem hele sæsonen. 

 

Årets talent rally 2022 – Lasse Karlshøj –  ASKH

Rallyudvalget indstiller Lasse Karlshøj til årets rallytalent. 

Lasse har deltaget i hele Dansk Super Rally i Klasse RC5 med stor succes i en Opel Adam, som er motorsvag i forhold til fabriksbilerne i denne klasse og tog tredjepladsen i klassen. Karlshøj har deltaget i mange rally special med flotte resultater og blev nr. 2 i RC5-klassen til DM Rallyshow Aalborg 2022 under DM-ugen. 

Lasse er 21 år gammel og startede med rally i 2021 og har kørt stort set alle de løb der var muligt at køre i 2022 inklusive store rallys i udlandet – med gode resultater. 

Lasse er en kommende topkører i rally, hvis han fortsætter på samme måde fremadrettet! 

 

Hit Counter