Vejsportsudvalget indbyder til vinterturnering i papirløb.

Også i den kommende vinterperiode vil der være en papirløbsturnering. De 2 foregående år har der været rigtig mange deltagere, og vi håber, at der også i år vil være god opbakning til turneringen. 

Papirløb er løb, der køres på skrivebordet efter normale O-regler, den eneste undtagelse er: stedfæstelse foretages på skiltekortet, der vil være signaturer eller veje man kan bruge til indlæsning af rute. Den tid man bruger på opgaven, er lig med de strafpoint man får på tiden.

Regler (der vil være enkelte ændringer/opstramninger i forhold til tidligere år): 

- Som grundlag har deltagerne en rutebog og et skiltekort. Skiltekortet indeholder ikke alle veje, der skal køres på. 
- Retningspile og tulipaner køres på veje der forefindes på skiltekort, kortudklip og skitser køres som de er tegnet (det vil sige at disse ikke nødvendigvis køres på veje der er på skiltekort, altså der kan køres overalt). 
- I rutebogen markeres, hvornår der skiftes til et nyt skiltekort (ny regel for i år) 
- Løbslæggerne vil forsøge at gøre B-klassen og C-klassen lettere end tidligere år. 
- Kontrollerne skal indtastes i skema med tekstfelt. Skemaet sendes til deltagerne før løbet. Kontrollerne indtastes i en lang række. Når deltagerne har trykket på ”aflever” bliver resultatet ført til et beregningsprogram. Denne procedure er mere enkel end det skema, som blev brugt sidste år. Desuden vil beregningen på denne måde foregå hurtigere. 
- Turneringen køres over 4 afdelinger med de 3 bedste tællende. Der gives point som i DM. Løbslæggerne tildeles 48 point. 
- Der er præmiering i hver klasse (M - A - B - C). - Starttid: Kl. 19.00 for M og A klasserne, kl. 19.10 for B-klassen og kl. 19.20 for C-klassen.

Pris for deltagelse kr. 150,- (for alle 4 løb), overskuddet indsendes til DASU. 

Tilmelding samlet for alle 4 afdelinger senest 1. december 2022.

Indbetalingen skal ske senest den 1. december til Ole Skov: MobilePay 4042 2190 eller konto 5804-8030078017, skriv navn i bemærkning, udenl. deltagere kan benytte:
IBAN: DK5720008030078017; BIC/SWIFTKODE: NDEADKKK 

Ved tilmelding angives e-mailadresse, som materialet skal sendes til, samt den klasse, man ønsker at deltage i. 

Forud for hver afdeling udsendes slutinstruktion med info om, hvordan det vil foregå. 

Selv om I har betalt til Ole, så send ham en mail med hvilken klasse i deltager i, samt mailadresse. Mailadresse for Ole Skov: skovbroby@gmail.com 

 

Hit Counter