Ib Kragh: "Bilen er klar. Dækkene er klar. Vi er klar."

 

Forberedelserne er snart afsluttet. Tanken på den farverige Hyundai i20N Rally2 mangler at blive fyldt op, og dæktrykket skal blot checkes en sidste gang, men ellers er IK Motorsport klar til årets finale – Rally Stoholm, som er sidste runde af Dansk Super Rally.

 

 

"Bilen er klar. Dækkene er klar. Vi er klar." Sådan lyder det fra Ib Kragh, der sammen med Ditte Kammersgaard står overfor nogle udfordrende hastighedsprøver i Rally Stoholm.

 

"Der plejer at være en hel del grus i Rally Stoholm. Det var der i hvert fald sidste år, men jeg er meget spændt på, hvad det er for nogle hastighedsprøver, arrangørerne har fundet frem. Udover at en af hastighedsprøverne skulle være en genganger fra sidste år, så ved jeg ikke meget om ruten. Men det bliver nok nogle udfordrende prøver, som veksler meget mellem asfalt og grus."

 

Efter en sensommeruge har efteråret for alvor taget sit greb i Danmark. Det spiller også ind på forventningerne og forberedelserne til Rally Stoholm.

 

"På denne tid af året ved man jo aldrig, hvordan vejret bliver," konstaterer Ib Kragh. "Jeg håber på, at vi får et rally med godt vejr. For fans, for kørere og for arrangørerne. Ti graders varme og solskin vil være ideelt på fredag og lørdag, men alt kan jo ske på denne tid af året."

 

Inden Rally Stoholm indtager Ib Kragh og Ditte Kammersgaard tredjepladsen i kampen om Dansk Super Rally – det generelle mesterskab – og andenplads i klassen for firhjulstrækkerne i Rally2-bilerne.

 

"Hvis vi kan holde vores tredjeplads i Dansk Super Rally, vil vi være tilfredse," siger Ib Kragh. "Jeg glæder mig meget til at køre sæsonens sidste løb, for 2022 har været en meget turbulent sæson udenfor hastighedsprøverne. Bestilling af ny bil. Udsættelse af leveringsdatoen. Gang i alternative planer. Lejebil fra Italien og så endelig levering af den nye bil. Det har været krævende."

Ib Kragh

 

Hit Counter