Rally Stoholm planter æbletræer

Kristian Pihl Lorentzen tager de første spadestik på fællespladsen i Tastum

 

Inden Rally Stoholm fredag aften skydes i gang, har arrangørgruppen bag løbet allerede givet noget tilbage til Fjendsområdet. Det sker torsdag eftermiddag, hvor man på fællespladsen i Tastum planter en række æbletræer i samarbejde med folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen.

 

”Når Volvo Euro Cuppen – som gæster Rally Stoholm – kører i Sverige, indsamler de et fast beløb til plantning af træer i det område, rallyet finder sted, og den idé har vi taget op,” siger Jeannette Kvick fra organisationsgruppen bag løbet. ”Vi synes, at det er en god måde at give noget tilbage til lokalområdet udover de tilskueroplevelser, rallyet i forvejen giver, og vi sagde straks ja, da muligheden bød sig.”

 

Aftalen er indgået i samarbejde med Smollerup Skov & Have, Skovdyrkerforeningen, organisationen Plant et træ og ikke mindst Tastum Borgerforening, der står bag landsbyens fællesplads. ”Vi har i forvejen plantet nogle træer på stedet, så vi er glade for, at Rally Stoholm har tænkt på os med de æbletræer, vi nu også får,” siger formand Peter Adser-Larsen.

 

Når det første æbletræ bliver plantet torsdag klokken 14.00 på fællespladsen på Toften i Tastum, vil Kristian Pihl Lorentzen tage det første spadestik.

 

Dagen efter vil han også være i aktion i forbindelse med Rally Stoholm. Det sker, når han fredag klokken 18.00 løfter Dannebrog og sender de første af de 81 tilmeldte mandskaber afsted i rallyet.

  

 

 

 

 

Hit Counter