Nordeuropæisk Mesterskab i bilorientering:

Ingen individuelle medaljer til Struer mandskaber i Nordeuropæisk Mesterskab.

Morten Jäger og Bent Mikkelsen sluttede som nr. 5 og Børge Holm og Jørn Mørup som nr. 7. De var begge på det landshold der vandt guld.

Årets 2 svenske afdelinger og dermed også året 2 sidste afdelinger om det Nordeuropæiske Mesterskab i bilorientering blev fredag og lørdag afviklet i et område øst og nord for Góteborg.

10 danske mandskaber deltog og de var godt med fremme i begge afdelinger.

I fredagens afdeling ved Falköping blev det til finsk sejr og med danskere på placeringerne fra 2 til 4. Bedst gik det for Frederikssund mandskabet Leon Spiegelhauer og Jan Johansen, der blev nr. 2, mens Ikast brødrene Harald og Jan Søndergaard blev nr. 3 tæt forfulgt af Struer mandskabet Morten Jäger og Bent Mikkelsen på 4. pladsen. I den tætte kamp i toppen måtte Børge Holm, Thisted og Jørn Mørup, Struer tage til takke med en 7. plads.

Struer mandskabet Morten Jäger og Bent Mikkelsen kørte med en 3. og en 4. plads i de
svenske afdelinger ind på en 5. plads i den samlede stilling.

I lørdagens afdeling ved Lilla Edet kørte Morten Jäger og Bent Mikkelsen hurtigst af alle, men med en fejl mere end de øvrige tophold, kom både et finsk mandskab og Ikast brødrene Harald og Jan Søndergaard foran. For Søndergaard brødrene var det ret afgørende. For med en 2. plads i løbet kom de lige akkurat op på samme pointtal i den samlede stilling som det finske mandskab Tomi Viitala og Juha Heikkilä. Dermed skulle der fintælling til for at afgøre hvem der skulle have guld og sølv. Her var Ikast brødrene bedst og kunne sikre sig deres 17. nordeuropæiske / nordiske mesterskabs titel.

Børge Holm, Thisted og Jørn Mørup, Struer tog henholdsvis en 7. og en 5. plads i de 2
svenske afdelinger. Holdet sluttede dermed som nr. 7. i slutstillingen.

For Morten Jäger og Bent Mikkelsen betød den ene fejl mere end de øvrige tophold, at de kom ud af medalje rækken. 3. pladsen i løbet rakte til en samlet 5. plads.

Efter fredagens 7. plads til Børge Holm og Jørn Mørup var Thisted / Struer mandskabet ude af medaljekampen inden lørdagens afdeling, og med en 5. plads blev det til en slut placering i den samlede stilling nr. 7.

I landsholdskonkurrencen blev det til guld til det danske landshold, der bestod af Harald og Jan Søndergaard, Morten Jäger og Bent Mikkelsen, Leon Spiegelhauer og Jan Johansen samt Børge Holm og Jørn Mørup. Finland vandt sølv og med Sverige på bronzepladsen.

Med løbet i Sverige er de fleste af årets mesterskaber i bilorientering afgjort. Der mangler en enkelt afdeling om det Jysk/Fynske Mesterskab. Her har Børge Holm og Jørn Mørup dog allerede sikret sig guldet.