Lidt nyt fra Rallyspeed.dk
 
Idag skulle vi afsted til Yokohama i Høng, men dagen foregik en del anderledes end jeg er vant til ved Rally.  Da jeg har min datter på 6 år på efterårsferie lige nu og jeg kan ikke både filme , som jeg plejer at gøre , og holde øje med hende.  

 Det er alt for farligt, så jeg besluttede mig for at pakke et par GoPro` er og udelukkende bruge tid på at montere dem på forskellige rally biler, imens vi blev inde på servicepladsen hele tiden.

Jeg monterede kameraerne på Jan` s Opel Ascona i heat 1, men desværre nåede de ikk frem til start pga tekniske problemer.   Så intet video der 

2 heat fik jeg monteret dem på Robert Rydendahl`s Ford Escort RS 1800 og der kom der lidt video ud af .   Se HER:    
 

 

I 3. heat fik jeg monteret kameraer på Anders Lysen` s nye Swift og det kom der også nogle gode optagelser ud af.  Se videoen HER: 
 
 

 

I 4. Heat blev kameraerne monteret ved Simon Vallentin, som kørte i en lejet Subaru til dette løb.... Desværre gik det ene kamera i stå under optagelserne og derfor intet færdigt video herfra til Jer. 

Men Frida og jeg havde en kanon hyggelig dag med masser af snak og en stak billeder inde fra servicepladsen, som kan ses inde i min Rallyspeed.dk Gruppe på Facebook nu. 

Næste løb for Rallyspeed.dk bliver Odsherred Bilcenter løbet på næste søndag, hvor jeg laver både video og billeder derude fra.   Ellers så er DM finalen sidste løb i år.

Mvh Claus Boch.  Rallyspeed.dk

 

Hit Counter